Prima pagină » Fabrica de prelucrare a lemnului Kastamonu din Reghin a finalizat anul 2022 cu afaceri de 174 mil. euro. Observăm o cerere mai scăzută pentru produsele destinate amenajărilor interioare pe toate pieţele pe care operăm.

Fabrica de prelucrare a lemnului Kastamonu din Reghin a finalizat anul 2022 cu afaceri de 174 mil. euro. Observăm o cerere mai scăzută pentru produsele destinate amenajărilor interioare pe toate pieţele pe care operăm.

de Roboțelul @ iDOR.info
fabrica-de-prelucrare-a-lemnului-kastamonu-din-reghin-a-finalizat-anul-2022-cu-afaceri-de-174-mil-euro-observam-o-cerere-mai-scazuta-pentru-produsele-destinate-amenajarilor-interioare-pe-toate-pietele-pe-care-operam.

Kastamonu a ajuns în prezent la 870 angajaţi.

Kastamonu România (fosta Prolemn), controlată de firma Kastamonu Entegre din Turcia, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 174 mil. euro, în creştere cu 2,65% faţă de anul anterior, conform calculelor ZF pe baza datelor transmise de companiei şi a celor de pe site-ul Ministerului Finanţelor. Compania a avut în 2021 afaceri de 169,5 mil. euro (834,1 mil. lei), potrivit datelor publice existente.

„În anul 2022 piaţa a avut o evoluţie liniară, mai ales în prima parte, comparabilă cu trendul din semestrul doi al anului precedent. Ulterior, cu predilecţie în trimestrul IV, s-a observat o cerere mai scăzută pentru produsele noastre comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2021. Observăm, în general, o cerere mai scăzută pentru produsele destinate amenajărilor interioare pe toate pieţele pe care operăm, pe considerentul nivelului ridicat de preţ raportat la puterea de cumpărare şi la aşteptările clienţilor, mai ales pe perioada sezonului rece“, au declarat pentru ZF Transilvania oficialii Kastamonu România.
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Fabrica de prelucrare a lemnului Kastamonu din Reghin a finalizat anul 2022 cu afaceri de 174 mil. euro. Observăm o cerere mai scăzută pentru produsele destinate amenajărilor interioare pe toate pieţele pe care operăm.

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Digi24

S-ar putea să-ți placă