Prima pagină » 75 de locuri fără taxă la Colegiul UMFST, filiala Târnăveni

75 de locuri fără taxă la Colegiul UMFST, filiala Târnăveni

de redactia
75-de-locuri-fara-taxa-la-colegiul-umfst,-filiala-tarnaveni

Colegiul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade”, filiala Târnăveni este deschizător de drumuri spre cariera de asistent medical generalist.

În sesiunea de admitere din septembrie există 75 de locuri fără taxă pentru cei care doresc să studieze la acest program.

„Odată admis, vei fi pregătit de cadre didactice universitare recunoscute în domeniul medical, iar practica o vei putea face în spitalele din Târnăveni și Târgu Mureș. Vei avea acces la o bază materială modernă și foarte bine pusă la punct, vei putea beneficia de burse de merit și de burse sociale”, se precizează pe pagina de Facebook a  UMFST ”George Emil Palade”.

Înscrierile se fac în perioada 1-10 septembrie.

(Redacția)

Post-ul 75 de locuri fără taxă la Colegiul UMFST, filiala Târnăveni apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: 75 de locuri fără taxă la Colegiul UMFST, filiala Târnăveni

Autor/editor: redactia

Redacția: Redacția @ Zi-de-Zi

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type