Prima pagină » Accident pe DJ 153C, în Gurghiu

Accident pe DJ 153C, în Gurghiu

de redactia
accident-pe-dj-153c,-in-gurghiu

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin au intervenit vineri, 18 august, cu o autospecială de stingere în colaboratoare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din Gurghiu la un accident rutier produs pe DJ 153C, pe raza localității Gurghiu.

”În accidentul rutier a fost implicat un singur autoturism rezultând două victime adulte și un minor, care sunt evaluați medical de către personalul medical prezent la fața evenimentului, primind cod verde și vor fi transportați la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal „Dr. Eugen Nicoară” din Reghin. Echipajele intervin pentru pentru asigurarea măsurilor specifice prevenirii incendiilor, respectiv pentru înlăturarea efectelor negative generate de eveniment”, a informat lt. Alexandra Călușeri, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș.

(Redacția / Foto: https://depositphotos.com/ro/home.html )

Post-ul Accident pe DJ 153C, în Gurghiu apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Accident pe DJ 153C, în Gurghiu

Autor/editor: redactia

Redacția: Redacția @ Zi-de-Zi

S-ar putea să-ți placă