F1 World_1

Ne apropiem cu pași repezi de următorul Mare Premiu al F1 iar, după pauza de vară, EA vrea să celebreze restartul sezonului cu un concurs foarte interesant. Așa cum ai citit și în titlu, este vorba despre o provocare lansată de Max Verstappen, actualul campion de Formula 1 și pilotul care conduce în acest moment clasamentul. Care e provocarea mai exact? Ei bine, Max Verstappen aruncă mănușa prin intermediul unui nou video și invită jucătorii să concureze împotriva lui pe circuitul Zandvoort, acasă la campionul mondial. Daniel Ricciardo face, de asemenea, o revenire binevenită în joc, aducând în plus un circuit actualizat în Singapore și mai multe provocări „F1 World”.

„Suntem mai mult decât încântați de lansarea noii funcționalități „Pro Challenge” în „F1 World”. Aceasta le va da jucătorilor posibilitatea de a se implica direct și de a concura împotriva piloților lor favoriți în joc, fiind ceea ce ne-am dorit întotdeauna să oferim. F1 World va continua să evolueze, cu tot mai multe momente în care jucătorii își vor putea testa abilitățile de pilotare virtuală împotriva eroilor lor din lumea reală.” Lee Mather, Senior Creative Director pentru Codemasters

Cea mai recentă actualizare va include o serie de conținut nou de care fanii se vor putea bucura, inclusiv revenirea lui Daniel Ricciardo în F1 23. Începând cu 29 august, jucătorii pot juca din perspectiva legendei australiane, precum și să se bucure de noua configurație a circuitului Marina Bay, care a fost actualizată pentru a reflecta modificările din lumea reală a mai multor șicane.

Pe lângă faptul că pot concura pe fiecare circuit al sezonului din 2023 cu toate echipele și piloții, jucătorii pot trăi povestea Formulei 1 în „Braking Point 2”, captivantul mod narativ din F1 23, și își pot crea propria istorie prin intermediul diferitelor moduri single și multiplayer, inclusiv popularul „My Team”. Pentru mai multe informații despre F1 23, un joc oficial al FIA Formula One World Championship™, disponibil pe PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One și PC, prin EA App, Epic Games Store și Steam, puteți accesa site-ul și canalele sociale ale jocului Formula 1.

Photo of Tudor Bostan

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.