Prima pagină » Ambasada Israelului, după întâlnirea dintre Reuven Azar și George Simion: A avut loc pentru a sprijini lupta împotriva antisemitismului.

Ambasada Israelului, după întâlnirea dintre Reuven Azar și George Simion: A avut loc pentru a sprijini lupta împotriva antisemitismului.

de Redacția @ digi24.ro
ambasada-israelului,-dupa-intalnirea-dintre-reuven-azar-si-george-simion:-a-avut-loc-pentru-a-sprijini-lupta-impotriva-antisemitismului.

Ambasada Israelului a explicat, miercuri, după reacțiunile apărute în întâlniri dintre ambasadorul Israelului Reuven Azar cu liderul partidului AUR, George Simion, că întrevederea a avut loc nu pentru a submina, ci pentru a sprijini lupta împotriva antisemitismului. „Este o șansă pe care noi o acordăm pentru a începe un dialog constructiv, și nu o carte albă”, a precizat ambasada, într-un comunicat oficial, citat de News.ro.

Aceasta este preluată prin Roboțelul iDOR.info!
Sursa acest stiri: Ambasada Israelului, după întâlnirea dintre Reuven Azar și George Simion: A avut loc pentru a sprijini lupta împotriva antisemitismului.
Autor/Editor:
Redacția: Redacția @ Digi24

S-ar putea să-ți placă