Prima pagină » Ana, fiica actorului Radu Gabriel, va juca în sezonul 3 al serialului Clanul. Este un personaj surprinzător | Clanul | ProTv

Ana, fiica actorului Radu Gabriel, va juca în sezonul 3 al serialului Clanul. Este un personaj surprinzător | Clanul | ProTv

de Roboțelul @ iDOR.info
ana,-fiica-actorului-radu-gabriel,-va-juca-in-sezonul-3-al-serialului-clanul.-este-un-personaj-surprinzator
-|-clanul-|-protv

La 23 de ani, Ana Radu a avut ocazia să joacă în mai multe filme românești. Tânăra absolventă a UNATC este surpriza sezonului 3 al serialului Clanul. Mai multe despre rolul ei, Ana a povestit într-un interviu exclusiv pentru PRO TV. 

Poți să ne dai câteva detalii despre personajul pe care îl interpretezi în Clanul? 

Anul acesta am primit această minunată oportunitate, de a face parte din echipa Clanul. Este pentru prima dată când joc într-un serial de televiziune. Este o experiență minunată. Numele meu va fi Miruna. Este un personaj surprinzător. Nu este nici bun, nici rău. E un personaj plin de surprize, cu multe măști. În prima parte are legătură cu lumea polițiștilor, dar pe parcurs se mai schimbă lucrurile. 

Cum este să lucrezi cu echipa de la Clanul? 

Este incredibil de frumos. Este una dintre cele mai profesioniste echipe pe care le-am întâlnit. Este o îmbinare între profesionalism și distracție pe set. Râdem, ne simțim bine, nu e niciun fel de presiune. Abia aștept să merg la filmări, ca să mă văd cu acei oameni. 

Ce crezi că ar trebui să știe telespectatorii despre Ana Radu ?


Eu sunt o persoană foarte timidă, sensibilă. Foarte multe roluri pe care le-am făcut au fost fix în zona asta…de fete drăguțe. Mi-ar plăcea să știe lumea că pot avea și cealaltă parte.Ceea ce mi se pare cel mai frumos și de aceea sunt încântată de rolul acesta (nr. din Clanul), este pentru că arată fix cealaltă parte a mea. Este fix ce-mi doream să joc. 
Ce mesaj ai dori să le transmiți fanilor serialului Clanul? Să se uite neapărat la sezonul 3. Chiar și eu am stat cu sufletul la gură când am văzut trailerul. Garantez, va fi un sezon plin de surprize, cu foartă multă acțiune și peripeții. 

Ana Teodora Radu a avut câteva roluri importante în filme de lung metraj. Printre acestea se numără:  „Meda sau Partea nu prea fericită a lucrurilor” (2017), unde a jucat alături de Șerban Pavlu și Florin Zamfirescu; „5 Minute”, un film regizat de Dan Chișu, care a avut debutul în 2020, la Festivalul Tiff; „5 Gang: Un altfel de Crăciun”, unde a jucat alături de Andrei Șelaru (Selly) și Dorian Popa. 

Actorul Radu Gabriel este foarte mândru de fiica lui și spune că este omul în care are cea mai mare încredere. În viitor, i-ar plăcea chiar să joace împreună, pe scena teatrului sau în filme. 

Sursă foto: arhiva PRO TV, Instagram / Ana Radu, Facebook/ Radu Gabriel 
Vezi și: 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ana, fiica actorului Radu Gabriel, va juca în sezonul 3 al serialului Clanul. Este un personaj surprinzător
| Clanul | ProTv


Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă