Prima pagină » Apple lucrează la procesoare M5 pentru MacBook și A19 pentru iPhone; Sosesc în 2025

Apple lucrează la procesoare M5 pentru MacBook și A19 pentru iPhone; Sosesc în 2025

de Roboțelul @ iDOR.info
apple-lucreaza-la-procesoare-m5-pentru-macbook-si-a19-pentru-iphone;-sosesc-in-2025

Apple e o companie care își calculează fiecare pas în avans. Procesoarele M au fost plănuite cu mult timp înainte de renunțarea la Intel, deși au sosit în 2020, iar zvonuri cu privire la Apple M2 și M3 au apărut imediat după debutul dispozitivelor cu primele cipseturi dezvoltate în regim propriu sub capotă. Azi aflăm că se află în pregătire Apple Bionic A19 și Apple M5, pentru noi telefoane și MacBook-uri care vor sosi undeva în anul 2025. Mai jos avem detalii.

Informațiile sosesc prin intermediul unui utilizator Twitter (@_orangera1n) și au fost preluate și de către publicația MacRumors. Dacă zvonurile sunt corecte CPU-ul Apple Bionic A19 va sosi pe iPhone 17 Pro / Pro Max și iPhone 18 / 18 Plus. Cipseturi din seria M5 sunt așteptate pe MacBook Pro, Mac Mini, mac Studio și se află în cărți chiar un nou Mac Pro, care ar sosi ori la sfârșitul anului 2025, ori la începutul anului 2026.

Tipster-ul a descoperit informații folosind un server Tatsu Signing (TSS) al Apple, care verifică fișierele firmware prin generarea unor certificare unice. Fiecare cerere TSS care oferă un număr valid de identificare duce spre cpseturi încă nelansare. Un alt zvon provenit de la Nikei Asia spune că în 2025 TSMC va reuși să producă CPU-uri pe un proces de litografiere de doar 2nm, eficiente și puternice. Ca un reminder, Apple Bionic A17 și Apple M3 ar urma să fie fabricate pe un proces de 3nm, deci zvonul pare verosimil.

Deși mai sunt câțiva ani de așteptat până la noi CPU-uri și produse Apple, e important de reținut că Apple nu stagnează și încearcă să producă procesoare cât mai puternice.
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Apple lucrează la procesoare M5 pentru MacBook și A19 pentru iPhone; Sosesc în 2025

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă