Prima pagină » Atari „reînvie” consola Classic 2600 pentru televizoarele moderne: când se lansează

Atari „reînvie” consola Classic 2600 pentru televizoarele moderne: când se lansează

de Roboțelul @ iDOR.info
atari-„reinvie”-consola-classic-2600-pentru-televizoarele-moderne:-cand-se-lanseaza

Atari s-a întors cu o revigorare intrigantă a consolei sale originale Atari 2600, cu scopul de a atrage inimile jucătorilor nostalgici.

Această nouă versiune, numită Atari 2600+, se remarcă drept cea mai fidelă reinterpretare de la debutul său din 1977, oferind o atenție meticuloasă la detalii, până la comutatoarele iconice precum Power și Game Reset. Consola este acum puțin mai mică, dar are același „farmec retro”.

Colaborând cu dezvoltatorul european de jocuri PLAION, Atari a creat Atari 2600+. Această iterație modernă readuce senzația de epocă, găzduind cartușele clasice Atari 2600 și versiunile ulterioare 7800. Cea mai bună parte este că este compatibilă cu televizoarele moderne (prin HDMI) și oferă suport pentru ecran lat.

Atari lansează Atari 2600+ pe 17 noiembrie

Consola se mândrește cu câteva elemente moderne, oferind o priză de alimentare USB și posibilitatea de a alege mai multe rezoluții de ecran, la pachet cu un singur controler joystick CX40+ și zece jocuri (inclusiv titluri atemporale precum Adventure și Missile Command).

Spre deosebire de încercarea sa anterioară, Atari VCS centrat pe streaming, generatorul de jocuri oferă o asemănare vizuală și o „simțire” autentică ce amintește de anii 1980. Bătăile inimii consolei se află în SOC Rockchip 3128, completat de 256 MB de memorie RAM DDR3 și stocare internă.

Deși această reinterpretare oferă mai puține opțiuni de control decât predecesorul său, există un port disponibil pentru controlere suplimentare, în timp ce controlerele CX40+ și CX-30 separate pot fi achiziționate. Titluri de lansare atractive precum Mr. Run and Jump și Berzerk Enhanced Edition sunt, de asemenea, disponibile individual.

Precomenzile sunt disponibile aici, iar consola este programată să fie lansată pe 17 noiembrie pentru 130 de dolari. Astfel, pachetul Atari 2600+ Video Game System include un Atari 2600+ Game System, Atari CX40+ Joystick, Atari 10-in-1 Game Cartridge, cablu HDMI și un cablu de alimentare USB-C.

În cazul în care nu știai, legenda gamingului, Atari, a împlinit 50 de ani de existență anul trecut.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Atari „reînvie” consola Classic 2600 pentru televizoarele moderne: când se lansează

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google