Prima pagină » Cartea scrisă de Maya Musk dezbătută la Clubul de Carte Rotary

Cartea scrisă de Maya Musk dezbătută la Clubul de Carte Rotary

de Vasilescu Amalia
cartea-scrisa-de-maya-musk-dezbatuta-la-clubul-de-carte-rotary

A patra ediție a Clubului de Carte Rotary organizat de Rotary Târgu Mureș Maris în ziua de joi, 10 august, a avut ca temă cartea scrisă de Maya Musk, „O femeie își face un plan”. Prezentarea cărții a fost făcută cu pasiune și expertiză de Laura Filip, psiholog clinician și consilier școlar, care a reușit să ofere o perspectivă incitantă asupra poveștii, stârnind discuții animate printr-o serie de întrebări abordate.

„O femeie își face un plan” explorează teme profunde și actuale, abordând subiecte precum independența, curajul de a-ți urma visele și puterea de a depăși obstacolele vieții.

Participanții au avut oportunitatea să împărtășească propriile impresii și gânduri legate de carte, contribuind astfel la o discuție bogată și diversificată. Clubul de Carte Rotary continuă să demonstreze că lectura poate fi un liant puternic între oameni, oferind un cadru excelent pentru dezvoltarea personală și pentru explorarea unor idei noi, potrivit informațiilor furnizate de participanții celei de-a patra ediții a Clubului de Carte Rotary.

Post-ul Cartea scrisă de Maya Musk dezbătută la Clubul de Carte Rotary apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Această știre este preluată.
Sursa acestei stiri: Cartea scrisă de Maya Musk dezbătută la Clubul de Carte Rotary
Autor: Vasilescu Amalia

S-ar putea să-ți placă