Prima pagină » Cine Rikito Watanabe noul asistent de la Chefi la cuțite

Cine Rikito Watanabe noul asistent de la Chefi la cuțite

de Roboțelul @ iDOR.info
cine-rikito-watanabe-noul-asistent-de-la-chefi-la-cutite

Show-ul culinar de la Antena 1 revine cu o serie de schimbări în sezonul 12, inclusiv în componența echipei emisiunii.

Riki (30 de ani) a fost semifinalist în sezonul 9 FOTO Antena 1

Unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din sezonul 9 „Chefi la cuțite“ revine în platou ca asistent al celor trei membri ai juriului. Riki Watanabe le va fi alături atât la probele pentru amulete, cât și la jocurile desfășurate în camera de relaxare a chefilor. Rămâne, însă, de văzut cât îi va ajuta și cât îi va încurca, de fapt, Riki, cel care va fi sursa multor situații comice pe parcursul emisiunii. „Noul meu job la «Chefi la cuțite» mă face foarte fericit – este un vis devenit realitate. Dar, în același timp, trebuie să recunosc că am cele mai mari emoții“, a declarat Riki.

Riki (30 de ani) a ajuns în semifinala sezonului 9, după ce la fiecare battle a impresionat prin farfurii spectaculoase și un gust sofisticat. Totodată, s-a remarcat prin spiritul de echipă (echipa lui Sorin Bontea) și prin atitudinea pozitivă. S-a născut în Japonia, a studiat în SUA, dar locuiește de peste 10 ani în România. Primul lui job a fost în restaurantul din Constanța al tatălui său, apoi s-a îndrăgostit de țara noastră și a decis să rămână în România.

Alegerea unui fost concurent din echipa lui Chef Bontea pentru rolul de asistent este în sine o provocare pentru jurați – fiind vorba despre sezonul în care Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu intră în luptă hotărâți să împiedice cu orice preț a treia victorie consecutivă a lui Sorin Bontea. „Riki a fost în echipa mea, sunt feblețea lui. Și mie îmi place foarte mult Riki și țin foarte mult la el“, a declarat Sorin Bontea.

Cel mai înfocat adept al lui Sorin Bontea din istoria noastră ne va fi asistent. În același timp, Riki este un băiat pe care eu îl apreciez extraordinar de mult pentru sinceritatea și onestitatea lui“, a comentat Florin Dumitrescu. „Ne mărim familia, ceea ce e un lucru foarte frumos. Dar nu pot să nu mă gândesc că… Riki va juca rolul de agent secret al lui Bontea ca să ne saboteze pe noi. Dacă îi lipsea ceva acestei emisiuni pentru momentele din culise, din camera de relaxare, acest ceva e Riki. Ce se întâmplă acolo e de Doamne ferește, veți vedea“, a spus amuzat Cătălin Scărlătescu.

Chefi la cuțite Riki 2 jpg

Imaginea 1/4: Chefi la cuțite Riki 2 jpg

Premieră-maraton „Chefi la cuțite“

Noul sezon începe pe 2 septembrie, cu cinci ediții consecutive, sub sloganul „Hai la masă, România!“. După retragerea Ginei Pistol, show-ul culinar va fi prezentat de Irina Fodor: sâmbătă și duminică, 2 și 3 septembrie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 4, 5 și 6 septembrie, de la 20:30.

După cele cinci ediții-maraton, emisiunea va avea câte patru ediții săptămânale, show-ul culinar urmând să fie difuzat în fiecare duminică, luni, marți și miercuri. Excepție vor face edițiile ce urmează imediat premierei maraton, programate sâmbătă și duminică, 9 și 10 septembrie, de la 20:00, și luni și miercuri, 11 și 13 septembrie, de la 20:30.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cine Rikito Watanabe noul asistent de la Chefi la cuțite

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google