Prima pagină » Competiție de minifotbal între pompieri

Competiție de minifotbal între pompieri

de redactia
competitie-de-minifotbal-intre-pompieri

Asociația Județeană de Minifotbal Mureș se alătură oamenilor de la ISU ”Horea” al județului Mureș care organizează competiții sportive în onoarea zilei pompierilor militari din România din 13 septembrie. „Faptul că echipa reprezentativă a ISU Mureș a obținut locul I la etapa națională a Cupei Asociației Sportivilor Pompieri din România la minifotbal – ediția 2023, este un adevărat motiv de laudă. Câștigarea acestui titlu la nivelul pompierilor militari din România este o realizare remarcabilă și arată angajamentul și dedicarea acestor pompieri față de pregătirea lor fizică, cât și față de munca în echipă”, se precizează pe pagina de Facebook a Asociației Județene de Minifotbal Mureș.

Competiția de minifotbal cu echipele subunităților de pompieri din Târgu Mureș, Reghin, Târnăveni, Sighișoara, Sărmașu și Miercurea Nirajului va fi un eveniment plin de adrenalină. Această inițiativă își propune și să promoveze sănătatea și activitatea fizică în rândul pompierilor.

(Redacția)

Post-ul Competiție de minifotbal între pompieri apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Competiție de minifotbal între pompieri

Autor/editor: redactia

Redacția: Redacția @ Zi-de-Zi

S-ar putea să-ți placă