Prima pagină » Concert Iris (Unplugged) cu Cristi Minculescu, Valter Popa și Boro – BIHON

Concert Iris (Unplugged) cu Cristi Minculescu, Valter Popa și Boro – BIHON

de Roboțelul @ iDOR.info
concert-iris-(unplugged)-cu-cristi-minculescu,-valter-popa-si-boro-–-bihon

Concert Iris (Unplugged) cu Cristi Minculescu, Valter Popa și „Boro”

Reactualizat la:

Evenimentul deschide seria de conerte rock din cadrul proiectului cultural „Tipografia de idei”.

Scris de Camelia Bușu Evenimentul deschide seria de conerte rock din cadrul proiectului cultural „Tipografia de idei”.

Iris, una dintre cele mai iubite formaţii rock româneşti, vine la Oradea în componenţa clasică. Vor urca joi, 31 august, de la ora 21:00, pe scena din parcul Muzeului Ţării Crişurilor, Str. Armatei Române, nr. 1/A, Cristi Minculescu, Valter Popa și Doru „Boro” Borobeică.

Piese ca „Floare de iris”, „Baby”, „Strada ta” sau „Somn bizar” sunt emblematice pentru generaţii, spiritul Iris fiind dus mai departe de patru decenii, lăsându-şi puternic amprenta în istoria muzicii rock româneşti.

Vocea inconfundabilă a lui Cristi Minculescu, chitara lui Valter Popa şi ritmul lui Boro la chiară bas duc mai departe frumoasele balade Iris sau piesele de forţă, cu aceeaşi tuşă cu influențe hard rock și progresive. Când urcă pe scenă, mii de voci cântă la unison, pentru că repertoriul lor adună multe amintiri, multe nostalgii. Celor trei li se alătură la tobe Mihai Dumitrescu.

„Noi suntem printre norocoșii care au fani din toate generațiile, dar când arunc o privire în sală nu văd nicio diferență de reacție între tineri și mai puțin tineri. Sar la fel, aplaudă la fel, cântă la fel, toți împreună, un cor care-ți dă fiori pe șira spinării”, spune într.un interviu pentru Fromula Aș solistul Cristi Minculescu.

Chiar dacă la începuturile carierei lor, când au decis să meargă pe acest drum, nu visau să aibă atât de mult succes, după patru decenii de activitate se bucură în continuare de aprecierea şi iubirea publicului.

Evenimentul de joi seara este organizat de Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal împreună cu Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai” Bihor, Centrul de Cultură al Județului Bihor și Armonix Centru Educațional SRL și în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor și Primăria Municipiului Oradea, alături de partenerii privați Mr. Bean, Bers Nova și D&C Oradea. Intrarea la eveniment este gratuită.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Concert Iris (Unplugged) cu Cristi Minculescu, Valter Popa și Boro – BIHON

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type