Prima pagină » Confirmare oficială: Noul flagship Huawei Mate 60 Pro va fi comercializat doar în China

Confirmare oficială: Noul flagship Huawei Mate 60 Pro va fi comercializat doar în China

de Roboțelul @ iDOR.info
confirmare-oficiala:-noul-flagship-huawei-mate-60-pro-va-fi-comercializat-doar-in-china

În mod subit Huawei a prezentat seria de telefoane Mate 60 în urmă cu două zile în China. Zvonuri existau, dar nimeni nu se aștepta să sosească atât de devreme, pe neașteptate. Totuși, Huawei Mate 60 Pro a fost prezentat, am aflat detalii despre acesta, iar mulți se întrebau când va sosi în Europa. Din păcate, compania a dezvăluit pentru Android Authority că smartphone-ul va fi vândut exclusiv în China. Mai jos avem detalii.

Varianta Pro din serie a debutat în urmă cu două zile, dar imediat după lansarea acestui model a sosit și o versiune Vanilla, Mate 60. Nu e încă clar dacă cel din urmă va sosi în Europa, dar cert e că Huawei a confirmat că varianta Pro, noul cameraphone din portofoliu, va fi vândut exclusiv în China. Ar fi destul de bizar totuși ca Huawei să aducă varianta de bază din serie în Europa întrucât până acum au sosit doar flagship-uri „Pro” precum Huawei Mate 50 Pro și P60 Pro. 

HUAWEI mate 60 pro

Vă reamintesc că Huawei Mate 60 Pro abordează un design dual-tone interesant, iar display-ul de 6.82 inch în diagonală ascunde un decupaj triplu. Terminalul ar avea sub capotă un procesor Kirin 9000S de 5nm, 12 GB de memorie RAM + 256 / 512 GB de stocare și slot NM. În spate se află o cameră wide de 50 MP cu OIS și diafragmă variabilă, una telephoto de 48 MP, dar și una ultrawide de 12 MP.

Terminalul are baterie de 5000 mAh, se încarcă la 88W pe fir, respectiv la 50W wireless. Mate 60 Pro are parte de rezistență la apă în regim IP68  și se vinde pentru aproximativ 900 de euro în China, în configurație ce implică 512 GB stocare și 12 GB RAM.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Confirmare oficială: Noul flagship Huawei Mate 60 Pro va fi comercializat doar în China

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google