Prima pagină » Consola PlayStation 5 (Disc) are parte de un discount generos! Costă doar 2299 lei astăzi

Consola PlayStation 5 (Disc) are parte de un discount generos! Costă doar 2299 lei astăzi

de Roboțelul @ iDOR.info
consola-playstation-5-(disc)-are-parte-de-un-discount-generos!-costa-doar-2299-lei-astazi

Ne apropiem de Black Friday și mă gândeam că în acea perioadă vom găsi consola PlayStation 5 la un preț mai omenesc, dar iată că cei de la BF.ro au descoperit chiar azi o reducere pe care nu trebuie să o ratezi. În variantă Disk, cu SSD de 825 GB (C-Chassis). Mai jos avem detalii.

Bănuiesc că detaliile le cunoașteți deja. Consola aduce 825 GB stocare SSD, acustică 3D cu engine Tempest, ray tracing şi un controller DualSense cu feedback haptic de generaţie nouă, care se simte inclusiv la nivel de butoane trăgaci. Are şi Wi-Fi 6, conector Ethernet, drive Blu-Ray, 16 GB RAM şi procesor AMD Ryzen Zen 2

Atât la Altex, cât și la eMAG consola costă azi doar 2349 lei. La Altex există un voucher de 50 de lei „sună clopoțelul” pe care îl poți aplica în aplicația mobilă a retailerului, la check-out, iar prețul scade la doar 2299 lei.

Dacă ești familiarizat cu eMAG și îți place mai mult retailerul poți folosi opțiunea My Wallet pentru a achita consola în 4 rate fără dobândă, însă. Am făcut o simulare, iar astfel vei plăti doar 599 lei acum, iar ulterior 3 rate a câte 587 lei / lună pentru a achita consola fără bătăi de cap. 

Ocazie bună pentru gameri, deci, pe care nu ar trebui să o ratezi dacă îți doreai cea mai puternică consolă de gaming de pe piață. Consola poate fi cumpărată azi de la Altex (2299 lei folosind voucher-ul din aplicația mobilă) sau de la eMAG (2349 lei).




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Consola PlayStation 5 (Disc) are parte de un discount generos! Costă doar 2299 lei astăzi

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google