Prima pagină » Cum a scăpat de cancer un rocker faimos. Terapia care i-a salvat viața Evenimentul Zilei

Cum a scăpat de cancer un rocker faimos. Terapia care i-a salvat viața Evenimentul Zilei

de Roboțelul @ iDOR.info
cum-a-scapat-de-cancer-un-rocker-faimos.-terapia-care-i-a-salvat-viata-evenimentul-zilei

Cum a scăpat de cancer un rocker faimos. Trupa britanică Duran Duran se confruntă cu o perioadă dificilă, anunță publicația Daily Mail. Membrul faimosului grup britanic, Andy Taylor, a mărturisit că se confruntă cu un cancer la prostată care i-a pus viața în pericol. Din fericire, în prezent acesta a fost declarat de medici asimptomatic. Anterior muzicianul fusese avertizat că se apropie de finalul vieții.

Cum a scăpat de cancer un rocker faimos. Salvat de un Elon Musk al cancerului

Chitaristul în vârstîă de 62 de ani fusese diagnosticat cu stadiul patru, incurabil, și metastaze ale unui cancer la prostată în 2018. Andy Taylor a făcut mărturisiri despre acea perioadă șocantă din viața lui în noiembrie 2022. Din fericire, muzicianul a urmat un tratament inovator, la recomandarea unui medic. Terapia țintește celulele afectate de cancer ale organismului său.

Într-un interviu pentru The Times, Andy a explicat intervenția, care implică substanțe radioactive administrate intravenos. Terapia îi aparține omului de știință Christopher Evans, despre care artistul consideră că e un ‘Elon Musk al cancerului‘.

‘Eram considerat pe moarte, iar acum nu mai sunt, Sunt asimptomatic. Punctul cel mai de jos vine poate în primele 6 săptămâni de la diagnostic, când realmente te prăbușești/ Te apuci să-ți iei rămas bun de la familie. Psihologic este devastator. Nu există nicio terapie să elimini certitudinea morții’, a declarat Andy Taylor.

Andy Taylor a înviat din morți

Andy a urmat o primă etapă a tratamentului inovator și va fi supus la încă cinci, fiecare cu o durată de șase săptămâni, a mai precizat muzicianul.

Duran Duran, trupa rock
Duran Duran a scris istorie în muzica secolului 20. Sursa foto: Duran Duran

Chitaristul a subliniat că a refuzat chimioterapia deoarece nu a vrut ca aceasta să dăuneze nervilor mâinilor sale, esențiale profesiei sale. Britanicul a ținut secretă boala sa de dragul copiilor. Totuși, diagnosticul necruțător a fost făcut public (inclusiv colegilor lui) într-o scrisoare citită de Simon Le Bon la ceremonia premiilor Rock and Roll Hall of Fame Induction din noiembrie. Andy era prea bolnav ca să participe. Liderul Duran Duran a făcut din anunț un moment memorabil, conchide publicația britanică.
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cum a scăpat de cancer un rocker faimos. Terapia care i-a salvat viața Evenimentul Zilei

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type