Prima pagină » Cum l-a cunoscut Andreea Bălan pe iubitul ei, Victor Cornea. Tenismenul a făcut primul pas: Avea legătură cu spiritualitatea

Cum l-a cunoscut Andreea Bălan pe iubitul ei, Victor Cornea. Tenismenul a făcut primul pas: Avea legătură cu spiritualitatea

de Roboțelul @ iDOR.info
cum-l-a-cunoscut-andreea-balan-pe-iubitul-ei,-victor-cornea.-tenismenul-a-facut-primul-pas:-avea-legatura-cu-spiritualitatea

Homepage » Monden » Emisiuni TV

De Andreea Stancescu.
Publicat pe 29.08.2023 la 00:39 Actualizat pe 29.08.2023 la 00:39

Andreea Bălan este mai fericită ca oricând lângă Victor Cornea. Cei doi au o relație asumată și se bucură de tot ceea ce trăiesc împreună. Tenismenul a făcut primul pas pentru a vorbi cu artista, apoi s-a format o idilă între ei.

Galerie (2)

Andreea Bălan și Victor Cornea sunt de nedespărțit

Instagram

  • Cum s-au cunoscut Andreea Bălan și Victor Cornea
  • Cei doi au o relație frumoase de câteva luni

Andreea Bălan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Victor Cornea, un tenismen român. Cei doi s-au cunoscut pe rețelele de socializare, într-un moment în care niciunul nu căuta ceva serios, dar se pare că sentimentele au fost mult mai puternice.

Cum s-au cunoscut Andreea Bălan și Victor Cornea

Andreea Bălan a trecut prin mai multe schimbări în ultimii ani. După problemele apărute la a doua naștere, artista a devenit mult mai spirituală și a cautat rezolvări pe partea divină. A făcut numeroase cursuri și a mers în India, la un templu.

Cântăreața a povestit în cadrul emisiunii Xtra Night Show că Victor Cornea i-a dat un mesaj pe rețelele de socializare, în urma unui videoclip postat, unde vorbea despre spiritualitate. Tenismenul a felicitat-o pentru cuvintele frumoase, apoi au început să vorbească până la format o idilă între ei.

Andreea Bălan a povestit că ea nu răspunde la mesaje în care este abordată de bărbați, fiindcă nu o interesează să fie cucerită în acest fel.

Andreea Bălan și-a dorit să rămână singură o perioadă

Andreea Bălan a preferat să fie singură după divorțul de tatăl fetițelor sale. Aceasta s-a îndreptat tot mai mult spre spiritualitate și a făcut numeroase schimbări în viața sa, iar perioada de singurătate a fost potrivită pentru dorințele ei.

CITEȘTE ȘI: Andreea Bălan, surprinsă cu un buchet imens de flori din partea iubitului ei. Ce mesaj a transmis vedeta: „Nu am primit niciodată…”
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cum l-a cunoscut Andreea Bălan pe iubitul ei, Victor Cornea. Tenismenul a făcut primul pas: Avea legătură cu spiritualitatea

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă