Prima pagină » Curs de antrenor de minifotbal

Curs de antrenor de minifotbal

de redactia
curs-de-antrenor-de-minifotbal

Asociația Județeană de Minifotbal Mureș îi invită pe toți pasionații de minifotbal care vor să devină antrenori de succes în acest sport să ia parte la „Cursul de Antrenor Minifotbal”.

Perioada de desfășurare a cursului este la sfârșitul lunii septembrie, iar coordonatorul va fi Virgil Bejenaru, antrenorul echipei naționale de minifotbal a României.

Cursul oferă cunoștințe teoretice și practice de la un expert recunoscut, abilități esențiale pentru antrenarea jucătorilor de minifotbal și oportunitatea de a vă dezvolta cariera în această disciplină pasionantă. Termenul limită de înscrieri este 18 septembrie, iar înscrierile se vor face online.

„La finalul cursului, toți participanții vor primi ecusonul personalizat „Antrenor Minifotbal”, valabil în ediția de campionat 2023-2024. Acesta nu este doar un curs, ci și o oportunitate de a face pasul către o carieră de succes în antrenoratul minifotbalului. Nu pierde această ocazie, locurile sunt limitate. Fii antrenorul pe care jucătorii tăi îl vor admira și inspira”, se precizează pe pagina de Facebook a Asociației.

Diana CĂRBUREAN

Post-ul Curs de antrenor de minifotbal apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Curs de antrenor de minifotbal

Autor/editor: redactia

Redacția: Redacția @ Zi-de-Zi

S-ar putea să-ți placă