Prima pagină » Cuvântul interzis de Familia Regală, pe care Meghan Markle nu avea voie să-l pronunțe în serialul Suits

Cuvântul interzis de Familia Regală, pe care Meghan Markle nu avea voie să-l pronunțe în serialul Suits

de Roboțelul @ iDOR.info
cuvantul-interzis-de-familia-regala,-pe-care-meghan-markle-nu-avea-voie-sa-l-pronunte-in-serialul-suits

Creatorul serialului Suits a vorbit despre timpul în care a lucrat cu Meghan Markle, susținând că membrii Familiei Regale din Marea Britanie și-au impus pretențiile la unele scene.

Actrița a devenit cunoscută datorită rolului Rachel Zane din serialul în care mai joacă Patrick J Adams, Gabriel Macht, Gina Torres, Rick Hoffman și Wendell Pierce.

Serialul a devenit și mai popular după ce Meghan a început o relație cu prințul Harry – cu care s-a și căsătorit în 2018, pentru ca mai apoi să plece la finalul sezonului 7.

Într-un interviu recent, creatorul Aaron Korsh își amintește de constrângerile de care a avut parte în momentul în care idilă dintre Meghan și Harry a devenit publică. 

”Cred că a scris și Harry în cartea lui, că Familia Regală a avut ultimul cuvânt în unele privințe. Nu în multe, dar au fost niște lucruri pe care noi doream să le facem și nu am putut și a fost ușor enervant”.

Producătorul a explicat că, în una dintre scene, Rachel trebuia să folosească cuvântul ”poppycock” (care înseamnă nonsens în limba română) 

”Într-unul dintre episoade, Rachel trebuia să rostească replica: “My family would say poppycock.” Iar Familia Regală i-a interzis să rostească acel cuvânt.

Mă gândesc că nu voiau ca oamenii să o audă rostind bucata de cuvânt care suna precum  “c**k.” (care în limba română, este o înjurătură populară și, întâmplător, numele cățelului lui Meghan Markle în viața reală). 

Aaron insistă că nu știe cum Familia Regală a ajuns în posesia scenariului, dar era conștient că cineva îl citea pentru că ulterior primea instrucțiuni cu privire la episod. 

Foto: Profimediaimages.ro




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cuvântul interzis de Familia Regală, pe care Meghan Markle nu avea voie să-l pronunțe în serialul Suits

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google