Prima pagină » De ce a lipsit Mirabela Dauer de la Festivalul Mamaia 2023: Este tare amărâtă că n-a fost invitată, mulți au fost pe pile. Reacția artistei EXCLUSIV

De ce a lipsit Mirabela Dauer de la Festivalul Mamaia 2023: Este tare amărâtă că n-a fost invitată, mulți au fost pe pile. Reacția artistei EXCLUSIV

de Roboțelul @ iDOR.info
de-ce-a-lipsit-mirabela-dauer-de-la-festivalul-mamaia-2023:-este-tare-amarata-ca-n-a-fost-invitata,-multi-au-fost-pe-pile.-reactia-artistei-exclusiv

Festivalul Mamaia 2023 s-a încheiat, aseară, însă mulți artiști, din Epoca de Aur, care au făcut istorie la concursul muzical cu tradiție, au privit evenimentul din fotoliul de acasă. De pe lista invitaților au lipsit nume grele, inclusiv Mirabela Dauer. Contactată de Playtech Știri, artista, premiată de 16 ori, la acest festival, ne-a spus, cu dezamăgire: ”Nu vreau să comentez!”.

Festivalul Mamaia 2023, fără Mirabela Dauer, Margareta Pâslaru și Angela Similea

S-a lăsat cortina peste ediția din acest an a Festivalului Mamaia. Mulți s-au întrebat însă de ce au lipsit multe nume grele din muzica ușoară românească, printre marii absenți numărându-se și Mirabela Dauer, Margareta Pâslaru și Angela Similea.

Solistul Mihai Trăistariu ne-a vorbit despre această ediție, care i-a îndurerat pe mulți interpreți, dar și pe el:

”Au urcat pe scenă soliști care n-au avut nicio legătură cu Festivalul Mamaia, mulți tineri au fost și pe pile, nici n-am auzit de ei. Mirabela Dauer este foarte supărată, este efectiv amărâtă că n-a fost invitată, și pe Margareta Pâslaru trebuia să o invite cineva, dar și pe Angela Similea.

Trebuia să faci pe dracu în patru, cum s-ar zice, și să le convingi să vină, să cânte măcar o piesă. Trebuia să iei toate trofeele, la rând, din urmă, și să-i inviți pe soliștii care mai sunt în viață, iar pentru cei care nu mai sunt să le faci momente in memoriam. Așa văd eu Festivalul Mamaia”

Contactată de Playtech Știri, solista Mirabela Dauer, în trecut o răsfață a premiilor Mamaia, ne-a spus, cu tristețe în glas, despre absența sa de pe scenă: ”Nu comentez!”.

Mihai Trăistariu este revoltat: ”Festivalul Mamaia trebuie să fie pentru România cum este Sanremo pentru Italia”

Mihai Trăistariu le cere organizatorilor reluarea concursurilor de Creație și de Interpretare, acestea fiind, de fapt, o mare șansă de afirmare pentru tinerii artiști, așa cum a fost și în cazul lui:

”Festivalul Mamaia trebuie să fie pentru România cum este Sanremo pentru Italia, categoric. Trebuia să îi aducem în festival pe toți greii, pe toți dinozaurii muzicii românești, pe cei care mai sunt în viață. Îi chemai să le dai măcar un premiu onorific, dacă nu mai puteau cânta live.

Puteai face o preselecție pentru concurs, aveam de unde să selectăm 12 voci bune, avem mii de tineri la X Factor și la Vocea României, deci aveai de unde alege. Nici nu m-am uitat la televizor, de supărare.

Mulți susțin că la această ediție n-au simțit emoție. Totul a fost rece, citit de pe hârtie, trebuia să-l aducă pe Octavian Ursulescu, el a mai prezentat, avea legătură, avea amintiri, ne putea face să râdem și să plângem.

În plus, nu se compară versurile de acum, cu cele de dinainte, nu mai avem textieri care să lucreze câte o lună la versuri. Acum, gata, în 10 minute ai piesa, în studio!”

Ce spun designerii despre ținuta-șoc a Loredanei Groza: ”Nu e nimic vulgar”

Loredana Groza a făcut furori pe scena Festivalului Mamaia, deși pe mulți i-a cam intrigat modelul nonconformist. Designerul Florin Burescu a analizat, pentru Playtech Știri, ținutele cântărețelor prezente, din generații diferite:

”Mi-a plăcut foarte mult ținuta Loredanei Groza, nu e nimic vulgar, este ceva sexy, accentuat pe unele zone ale corpului, o poți numi însă în limita bunului-simț. Show-ul ei a fost impecabil, de la coregrafie și până la muzică.

Este un festival cu renume și cu o istorie în spate, dar să nu uităm că ne aflăm în 2023, categoric și ținutele trebuie adaptate. O apreciez foarte mult și pe doamna Corina Chiriac, este tot mai înfloritoare, și-a ales foarte bine rochia, din punct de vedere cromatic.

În ceea ce o privește pe Marina Voica, dânsa a supra accesorizat mereu, e un fel de brand al el, a fost foarte bine pentru statutul de artistă, foarte elegantă”, a declarat Florin Burescu.

Festivalul a fost prezentat de Liana Stanciu și de Aurelian Temișan, și ei fiind îmbrăcați la patru ace.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: De ce a lipsit Mirabela Dauer de la Festivalul Mamaia 2023: Este tare amărâtă că n-a fost invitată, mulți au fost pe pile. Reacția artistei EXCLUSIV

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă