Prima pagină » De ce un celebru cuplu regal nu s-a alăturat Regelui Charles la Balmoral? Tocmai ei au fost omiși?

De ce un celebru cuplu regal nu s-a alăturat Regelui Charles la Balmoral? Tocmai ei au fost omiși?

de Roboțelul @ iDOR.info
de-ce-un-celebru-cuplu-regal-nu-s-a-alaturat-regelui-charles-la-balmoral?-tocmai-ei-au-fost-omisi?

Kate Middleton, Prințul William și alți membrii ai familiei regale s-au alăturat Regelui Charles în Scoția, la Balmoral, dar nu și Zara Tindall și Mike Tindall.

Prințul William și Kate Middleton, în calitate de prinț și prințesă de Wales, au fost văzuți la Balmoral alături de alți membri ai familiei regale în weekendul care a trecut, dar Zara Tindall și Mike Tindall nu s-au aflat printre ei. 

În schimb, Zara Tindall, în vârstă de 42 de ani, și fostul star de rugby au fost fotografiați împreună cu cei trei copii ai lor, Mia, nouă ani, Lena, cinci ani, și Lucas, doi ani, la peste 800 de kilometri distanță, în Heckfield, Hampshire, unde au participat la un eveniment ecvestru.

În fotografiile obținute de MailOnline, tinerii membri ai familiei regale păreau relaxați în timp ce stăteau pe iarbă cu tatăl lor, Mike, în timp ce mama lor lua parte la ultima zi a probelor de dresaj și sărituri de la Wellington International Horse Trials.

Îmbrăcat în pantaloni scurți albaștri casual și un tricou roz cu mânecă lungă, Mike Tindall l-a purtat pe umeri pe cel mai mic dintre copii. Fiicele lui Mike Tindall au purtat pantaloni scurți și adidași, la care au asortat tricouri.

Este posibil ca familia să fi întârziat să se alăture Regelui Charles și Reginei Camilla în Scoția pentru vacanța de vară, pentru a lua parte la evenimentul ecvestru care a avut loc luni, 28 august.

Cu toate acestea, se zvonește că Zara Tindall, fiica prințesei Anne, să călătorească totuși la Balmoral cu familia ei în această vară, care marchează și un an de la moartea regretatei regine Elisabeta a II-a în septembrie 2022.

Zara Tindall și soțul Mike

Imaginea 1/5: Zara Tindall și soțul Mike

Ieșirea în familie a lui Mike și Zara vine la doar o zi după ce Prințesa Kate și Prințul William au fost fotografiați mergând la biserică în Balmoral. Kate a renunțat la pălăriile sale preferate cu boruri largi pentru un accesoriu modern împodobit cu pene, ea fiind fotografiată doar în mașină. 

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis nu au fost prezenți la slujba de la biserica Balmoral duminică, dar se speculează că micuții s-au alăturat părinților lor în Scoția înainte de întoarcerea la școală în septembrie. 

Foto: Getty Images, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: De ce un celebru cuplu regal nu s-a alăturat Regelui Charles la Balmoral? Tocmai ei au fost omiși?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă