Prima pagină » E posibil ca ASUS să închidă divizia de telefoane Zenfone

E posibil ca ASUS să închidă divizia de telefoane Zenfone

de Roboțelul @ iDOR.info
e-posibil-ca-asus-sa-inchida-divizia-de-telefoane-zenfone

Pentru foarte multă lume Zenfone 9 și Zenfone 10 sunt alegerile evidente atunci când discutăm despre telefoane compacte cu Android și ei vor fi primii care vor resimți șocul închiderii diviziei de către ASUS, dacă zvonul se dovedește a fi adevărat.

Conform Technews Taiwan, ASUS a început un proces de reorganizare internă în care anumite departamente sunt închise, inclusiv Zenfone, oamenii fiind mutați către divizia ROG Phone. Informația vine în completarea zvonurilor apărute în ultimele luni, conform cărora nu va mai exista un succesor pentru Zenfone 10, iar la nivel palpabil ASUS nu mai permite utilizatorilor să deblocheze bootload-erele și să instaleze ROM-uri terțe, în plus a și scos de pe site versiunile mai vechi de firmware, blocând utilizatorii să le mai folosească.

În mod clar e doar un zvon, dar lucrurile par să aibă sens – pentru moment ASUS nu a făcut nicio declarație publică legată de acest lucru. Eu unul sper să fie doar un zvon și ASUS să meargă înainte cu divizia Zenfone, chiar și numai pentru faptul că au curajul să vină cu idei diferite și să ne arate că smartphone-urile pot să fie construite și altfel.

Plus că ar fi păcat să mai dispară încă un smartphone Android compact …

via aa

Ionuţ Bălan
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: E posibil ca ASUS să închidă divizia de telefoane Zenfone

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă