Prima pagină » El a fost amantul Reginei Elisabeta a II-a?! Se spune că l-a înșelat pe Prințul Philip și că ar fi făcut un copil cu el

El a fost amantul Reginei Elisabeta a II-a?! Se spune că l-a înșelat pe Prințul Philip și că ar fi făcut un copil cu el

de Roboțelul @ iDOR.info
el-a-fost-amantul-reginei-elisabeta-a-ii-a?!-se-spune-ca-l-a-inselat-pe-printul-philip-si-ca-ar-fi-facut-un-copil-cu-el

Viața Reginei Elisabeta a II-a este pusă sub lupa mai multor curiozități. În ciuda faptului că a fost și continuă să fie una dintre cele mai importante personalități din întreaga lume, există anumite întrebări cărora nici acum nu li s-au găsit răspunsuri. Una dintre ele este următoarea: a avut Regina Elisabeta amant? Dacă da, oare cine a fost el?

Regina Elisabeta a II-a / foto: GettyImages

În rândurile de mai jos, Click! va încerca să vă răspundă, pe baza informațiilor de care dispunem, acestei curiozități.

Regina Elisabeta a II-a, legături amoroase cu un fost iubit

Amantlâcurile Prințului Philip nu mai reprezintă o noutate nici pentru public, și nu a reprezentat nici pentru regretata sa consoartă. Ceea ce puțini au știut este faptul că ochii Reginei Elisabeta „fugeau” după un personaj care se afla mai mereu în preajma Familiei Regale a Marii Britanii.  

Anumite zvonuri, apărute de-a lungul timpului pe marginea acestui subiect, amintesc faptul că regina ar fi avut o aventură care s-a întins pe durata mai multor ani.

Elisabeta a II-a dezvoltase o slăbiciune pentru Lordul „Porchie” Porchester, un prieten apropiat acesteia din copilărie. Era, de asemenea, și managerul de cai al său, dar și bărbatul în fața căruia putea să se confeseze.

Regina Elisabeta și Lord Porchester

Regina Elisabeta și Lord Porchester

De asemenea, apropierea dintre cei doi era atât de puternică, întrucât Lordul o contacta direct pe Regină, fără a fi nevoit să ia legătura cu secretarii acesteia.

La aflarea acestor zvonuri, opinia publică a început să se împartă în două tabere și să privească cu suspiciune apropierea Reginei și Lordului. În ciuda acestui aspect, Familia Regală nu a părut deranjată de bârfele apărute.

Cum a privit Prințul Philip întreaga situație

Prințul Philip a fost extrem de deranjat însă de o posibilă relație amoroasă între cei doi. Lucrurile au devenit mult mai serioase atunci când s-a născut Prințul Andrew, deoarece s-a speculat că acesta ar fi, de fapt, tatăl lui.
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: El a fost amantul Reginei Elisabeta a II-a?! Se spune că l-a înșelat pe Prințul Philip și că ar fi făcut un copil cu el

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type