Prima pagină » Futsal: CSM Târgu Mureș, aproape de definitivarea lotului

Futsal: CSM Târgu Mureș, aproape de definitivarea lotului

de redactia
futsal:-csm-targu-mures,-aproape-de-definitivarea-lotului

După o perioadă de selecție în care antrenorul CSM Târgu Mureș, Cosmin Gherman, a testat mai mulți jucători amatori din Târgu Mureș și împrejurimi, se conturează cele două loturi, atât pentru Liga I, cât și pentru campionatul U19.

În Liga I de futsal s-au înscris zece echipe. Competiția va începe pe 26 august și se va juca în sistem tur/ retur, rezultând 18 etape, urmate de play-off/ play-out.

„Au venit la selecție jucători interesanți, dintre care unii chiar m-au convins, așa că i-am cooptat în lotul care se pregătește pentru noul sezon. Baza echipei va fi acel lot cu care s-a reușit promovarea în prima ligă, dar am reușit să readucem la Târgu Mureș și câțiva jucători cu experiență, care ne vor ajuta la formarea unui grup omogen”, a declarat antrenorul Cosmin Gherman.

Jucătorii de la care antrenorul are mari așteptări sunt chiar foști jucători de la echipa națională, precum Zsolt Szabó și Mihai Tătar. Zsolt Szabó a mai jucat la Odorheiu Secuiesc, Imperial Miercurea Ciuc și CSM Târgu Mureș, iar Mihai Tătar a ocupat postul de portar jucând la City’us Târgu Mureș și CFR Timișoara.

„Vom avea o echipă tânără cu nu prea multă experiență, dar toți sunt jucători din Târgu Mureș sau împrejurimi. Vrem să creștem împreună și să formăm cu multă muncă și dăruire în viitorul apropiat o echipă puternică”, a mai declarat Cosmin Gherman.

Diana CĂRBUREAN

Post-ul Futsal: CSM Târgu Mureș, aproape de definitivarea lotului apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Această știre este preluată.
Sursa acestei stiri: Futsal: CSM Târgu Mureș, aproape de definitivarea lotului
Autor: redactia

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type