Prima pagină » Galaxy Z Fold 5: De ce micul spațiu rămas la pliere nu ar trebui să te îngrijoreze

Galaxy Z Fold 5: De ce micul spațiu rămas la pliere nu ar trebui să te îngrijoreze

de Roboțelul @ iDOR.info
galaxy-z-fold-5:-de-ce-micul-spatiu-ramas-la-pliere-nu-ar-trebui-sa-te-ingrijoreze

Galaxy Z Fold 5, lansat de Samsung în a doua săptămână a lunii august, a ajuns pe rafturile magazinelor din tot mai multe țări. Deși nu este perfect, datorită îmbunătățirilor aduse de-a lungul anilor, Z Fold 5 este cel mai bun model de până acum. Una dintre cele mai mari îmbunătățiri aduse de Samsung în 2023 este designul fără spațiu atunci când dispozitivele sunt pliate. Modelele anterioare, Galaxy Z Fold și Galaxy Z Flip, lăsau un spațiu destul de mare între cele două jumătăți, dar o balama redesenată a permis Samsung să rezolve această problemă cu Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5.

Cu toate acestea, dacă ai achiziționat unul dintre noile modele pliabile Samsung, s-ar putea să te întrebi dacă dispozitivul se pliază 100%. Galaxy Z Fold 5 pare să lase încă un mic spațiu, în special în zona unde are loc acțiunea de pliere. Acest lucru poate ridica întrebarea cât de sigur este telefonul atunci când este în buzunar.

Deși designul nu este 100% fără spațiu, nu este un motiv de îngrijorare. Există încă un mic spațiu în zona balamalei, dar doar particule foarte mici de praf sau scame pot pătrunde acolo când telefonul este în buzunar sau într-o geantă cu alte obiecte. Este recomandat să te asiguri că în buzunar sau geantă nu există alte obiecte în afara telefonului, indiferent de spațiu. Deoarece ecranul pliabil nu are sticlă (există un strat subțire de sticlă ultrafină, dar nu contează cu adevărat), este recomandat să-l manevrezi cu grijă. Deși Samsung a făcut tot posibilul pentru ca noile modele să fie cât mai sigure și rezistente, acestea rămân mai fragile comparativ cu telefoanele care nu se pliază.
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Galaxy Z Fold 5: De ce micul spațiu rămas la pliere nu ar trebui să te îngrijoreze

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type