Prima pagină » Georgiana Lircă, argint la Mondialele U20

Georgiana Lircă, argint la Mondialele U20

de redactia
georgiana-lirca,-argint-la-mondialele-u20

Georgiana Lircă, sportivă în cadrul Clubului Sportiv Municipal din Târgu Mureș, s-a calificat miercuri, 16 august, în finala categoriei de lupte 55 de kilograme, la Campionatul Mondial rezervat sportivilor sub 20 de ani, competiție desfășurată în Iordania.

Reprezentanta României a câștigat toate cele trei lupte prin tuș. După ce a intrat în competiție în optimi, aceasta a învins-o pe Felicitas Domajeva, sportiva care a reprezentat Norvegia.

În sferturi, Georgiana a câștigat contra sportivei Róza Szenttamási din Ungaria, iar mai apoi, a câștigat tot prin tuș după 85 de secunde lupta împotriva sportivei japoneze Moe Kiyooka care este și deținătoarea titlului de campioană mondială.

În finala categoriei de 55 de kilograme care a avut loc joi, 17 august, sportiva a obținut medalia de argint. Bielorusa Aryna Martynava a reușit încă din primele minute ale finalei o succesiune de acțiuni și a încheiat lupta foarte repede, prin superioritate.

Titlul de vicecampioană mondială la lupte Under 20 este cel mai bun de până acum în cariera sportivei.

Diana CĂRBUREAN

Post-ul Georgiana Lircă, argint la Mondialele U20 apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Georgiana Lircă, argint la Mondialele U20

Autor/editor: redactia

Redacția: Redacția @ Zi-de-Zi

S-ar putea să-ți placă