Prima pagină » Google Pixel 8a apare în Geekbench cu un CPU Tensor G3 sub capotă; Ce ne rezervă terminalul?

Google Pixel 8a apare în Geekbench cu un CPU Tensor G3 sub capotă; Ce ne rezervă terminalul?

de Roboțelul @ iDOR.info
google-pixel-8a-apare-in-geekbench-cu-un-cpu-tensor-g3-sub-capota;-ce-ne-rezerva-terminalul?

Pixel 7a este în prezent cel mai nou smartphone midrange din portofoliul companiei. A debutat în luna mai, dar se pare că ne pregătim deja pentru un succesor. Șansele să debuteze curând sunt destul de mici, dar Pixel 8a și-a făcut azi apariția în baza de date Geekbench 5. El are numele de cod „Akita” și se pare că are un CPU de nouă generație sub capotă. Mai jos avem mai multe detalii.

Este un procesor Tensor G3 sub capota lui Pixel 8a, însă e mai jos tactat decât se vehicula în trecut, mai exact 2.91GHz. Cipsetul aduce 4 nuclee dedicate performanței, tactate la 2.37GHz și 4 nuclee pentru eficiență din punct de vedere energetic, tactate la 1.7GHz. GPU-ul folosit este un Mali G715.

Dacă aveți nevoie de o comparație, CPU-ul Tensor G3 de pe Pixel 8 / Pixel 8 Pro, va fi tactat la 3GHz și vor exista nuclee Cortex-A715 pentru performanță tactate la 2.45GHz și 4 nuclee Cortex-A510 tactate la 2.15GHz. 

Varianta testată în Geekbench a telefonului are 8 GB de memorie RAM și rulează Android 14. A reușit să obțină un scor de 1218 puncte în single-core, respectiv 3175 de puncte în multi-core. Momentan nu se cunosc alte detalii legate de Pixel 8a.

Google pregătește lansarea seriei Pixel 8, iar primele modele din acest lineup sosesc în toamna acestui an. 
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Google Pixel 8a apare în Geekbench cu un CPU Tensor G3 sub capotă; Ce ne rezervă terminalul?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă