Prima pagină » Horoscopul dragostei în septembrie 2023. Unele relații scârțâiau înainte ca Mercur să intre în Retrograd

Horoscopul dragostei în septembrie 2023. Unele relații scârțâiau înainte ca Mercur să intre în Retrograd

de Roboțelul @ iDOR.info
horoscopul-dragostei-in-septembrie-2023.-unele-relatii-scartaiau-inainte-ca-mercur-sa-intre-in-retrograd

Mercur în retrograd nu este niciodată un moment bun pentru zodii, mai ales atunci când vine vorba despre relațiile cu cei din jur. Urmează o lună septembrie dificilă pentru mai toate zodiile, pe plan amoros. Însă, cu multă atenție și răbdare, unele cupluri pot ajunge în Octombrie mai puternice ca oricând.

Cele mai multe zodii vor avea probleme pe plan amoros

Cele mai multe zodii vor avea probleme pe plan amoros

Mercur în retrograd este întotdeauna un moment dificil, atunci când vine vorba despre relațiile cu cei din jur. Această perioadă este una în care comunicarea este dificilă, iar nativii multor zodii pot deveni irascibili și retrași.

Însă, dacă au îndeajuns de multă răbdare și atenție la ce spun și ce fac, unele cupluri pot depăși cu brio acest moment dificil.

Horoscopul lui septembrie 2023 aduce schimbări în dragoste

Urmează o lună dificilă pe plan amoros

Urmează o lună dificilă pe plan amoros

Astrele ne indică o lună dificilă, pe plan amoros, pentru cam toate zodiile.

Zodia Berbec, horoscop dragoste in luna septembrie 2023

Berbecii cel mai probabil aveau deja probleme în relație dinainte ca Mercur să intre în retrograd, însă în luna septembrie, aceste probleme pot crește în intensitate. În cele din urmă, este foarte probabil ca nativii din Berbec să pună punct relației din proprie inițiativă, însă, spre deosebire de alte zodii, nu vor suferi prea mult.

Zodia Taur, horoscop dragoste in luna septembrie 2023

Nativii din zodia Taur se mândresc mereu că nu au nevoie de nimeni, însă, în adâncul sufletului lor, știu că acest lucru nu este adevărat. Septembrie va fi o lună dificilă pentru ei, iar dacă vor să își păstreze relația, vor trebui să își ignore mândria și să își recunoască adevăratele sentimente.

Zodia Gemeni, horoscop dragoste in luna septembrie 2023

Pentru nativii din zodia Gemeni se anunță o lună mai mult sau mai puțin calmă. Dacă reușesc să ignore diferitele provocări din jur, ei vor reuși să evite conflictele cu persoana iubită.

Zodia Rac, horoscop dragoste in luna septembrie 2023

Racii vor începe luna septembrie în forță, confruntându-se cu o mulțime de certuri cu cei din jur, inclusiv cu persoana iubită. Cu toate acestea, dacă reușesc să depășească problemele produse de Mercur în retrograd și să comunice sincer cu partenerul lor, ei vor trece cu bine peste această lună.

Zodia Leu, horoscop dragoste in luna septembrie 2023

Leii vor resimți atât ieșirea din anotimpul lor preferat, vara, cât și problemele cauzate de Mercur în retrograd. Va fi o perioadă dificilă pentru ei, însă pericolul mare nu este neapărat atitudinea lor, ci răbdarea partenerului, care se poate decide că a venit vremea ca relația lor să se încheie.

Zodia Fecioară, horoscop dragoste in luna septembrie 2023

Pentru Fecioară vine o perioadă ceva mai calmă, în care, spre deosebire de majoritatea celorlalte zodii, pot să înceapă o poveste de dragoste de succes. Mai ales spre mijlocul lunii, lucrurile pot începe să arate foarte bine pentru fecioare.

Zodia Balanță, horoscop dragoste in luna septembrie 2023

Nativii acestei zodii vor fi nevoiți să cheltuie destui bani, datorită unor probleme prin casă. Aceste reparații îi vor face să fie nervoși, iar dacă nu sunt atenți, vor începe să își trateze partenerul cu răceală, lucru ce poate duce la certuri. Cât de intense vor fi acestea depinde și de răbdarea partenerului lor.

Zodia Scorpion, horoscop dragoste in luna septembrie 2023

Scorpionii se pot despărți de o persoană alături de care credeau că își pot petrece restul vieții, însă norocul este de partea lor. Spre finalul lunii pot întâlni adevăratul lor „suflet pereche”, iar dacă își joacă cartea cum trebuie, vor fi mai fericiți ca oricând.

Zodia Săgetător, horoscop dragoste in luna septembrie 2023

Săgetătorii vor simți nevoia de a se retrage în ei înșiși. Vor fi mai tăcuți, iar încercările partenerului de a-i scoate din această carapace nu vor fi bine primite. Nativii acestei zodii vor fi irascibili de-a lungul lui septembrie, iar potrivit astrelor, nu este exclus a aceștia să se despartă de persoana iubită.

Zodia Capricorn, horoscop dragoste in luna septembrie 2023

Nativii din această zodie vor avea o lună plină de stres, iar dacă ajung în punctul de a-și pierde cumpătul, pot să își ia adio de la relația pe care o au. Astrele îi sfătuiesc să rămână calmi și să nu lase problemele din jur să le afecteze povestea de dragoste.

Zodia Vărsător, horoscop dragoste in luna septembrie 2023

Vărsătorii vor avea ceva mai mult noroc în această perioadă. Mai ales dacă au avut deja o vară mai dificilă, nativii acestei zodii vor fi mult prea extenuați psihic pentru a intra într-un nou conflict. Însă, această apatie survenită din oboseală le va oferi prilejul să treacă cu bine de multe certuri luna asta, iar relația lor va fi mai puternică, la final.

Zodia Pești, horoscop dragoste in luna septembrie 2023

Nativii din această zodie nu vor face, neapărat, ceva rău, însă există un risc puternic să sufere din dragoste în această lună. Ei pot fi părăsiți de partenerul lor, iar Mercur fiind în retrograd, peștii nu vor avea răbdarea și curajul necesare de a lupta pentru relația lor.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Horoscopul dragostei în septembrie 2023. Unele relații scârțâiau înainte ca Mercur să intre în Retrograd

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă