Prima pagină » Hoț de 14 ani prins în flagrant de Poliția Târgu Mureș

Hoț de 14 ani prins în flagrant de Poliția Târgu Mureș

de redactia
hot-de-14-ani-prins-in-flagrant-de-politia-targu-mures

Polițiști de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Târgu Mureș au depistat luni, 14 august, în flagrant delict, un tânăr în vârstă de 14 ani, în timp ce ar fi încercat să pătrundă, prin efracție, în interiorul unui imobil, pentru a sustrage bunuri.

”În fapt, Poliția Municipiului Târgu Mureș a fost sesizată în cursul nopții de 14 august 2023, în jurul orei 1.50, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la furtul unei sume de bani, dintr-o societate comercială din municipiu. Cu ocazia verificărilor specifice întreprinse la fața locului, polițiștii au depistat un tânăr de 14 ani, în timp ce încerca să pătrundă prin efracție în interiorul unui imobil din imediata apropiere a societății comerciale. Tânărul a fost prins și imobilizat, iar în urma controlului corporal, asupra sa a fost găsită suma de aproximativ 300 de lei, provenită din săvârșirea primei fapte. În baza probatoriului administrat, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Târgu Mureș au dispus reținerea pentru 24 de ore a celui în cauză, în continuare fiind condus și predat Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Mureș, în scopul executării măsurii”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

(Redacția)

Post-ul Hoț de 14 ani prins în flagrant de Poliția Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Această știre este preluată.
Sursa acestei stiri: Hoț de 14 ani prins în flagrant de Poliția Târgu Mureș
Autor: redactia

S-ar putea să-ți placă