Prima pagină » Huawei Mate 60 are un modul foto hexagonal, apare în imagini noi

Huawei Mate 60 are un modul foto hexagonal, apare în imagini noi

de Roboțelul @ iDOR.info
huawei-mate-60-are-un-modul-foto-hexagonal,-apare-in-imagini-noi

Huawei Mate 60 Pro va fi flagship-ul celor de la Huawei în toamna lui 2023 şi a înregistrat deja câteva scăpări importante. Unele indicau chiar sosirea acestui dispozitiv cu procesor 5G la interior. Acum vedem şi randări noi, care dezvăluie un design hexagonal pentru modulul foto.

HUAWEI MATE 60

Seria Mate 60 ar debuta luna viitoare şi acum apare în randari CAD. Scăpările vin de la Digital Chat Station, iar aceste imagini ne oferă o privire asupra noului venit. În fața apare un decupaj/breton în stil Dynamic Island, o pilulă alungită pentru camera selfie şi senzorii pentru deblocare facială. 

HUAWEI MATE 60

Nu e prima dată când apare o cameră hexagonală pe un telefon Huawei, a mai apărut aşa ceva şi pe modelele Huawei Mate Porsche Edition. Sursa nu confirmă prea clar dacă acest design îi aparţine unui Mate 60 Pro+ sau unui Mate 60 Porsche Design. Avem şi difuzoare stereo la bord, un ecran curbat pe lateral şi un capac spate la rândul său curbat.

Funcţiile sugerează o axare pe o experienţă multimedia imersiva şi design ergonomic. Vom avea şi un sistem de comunicare prin satelit, de această dată comunicare pe două căi. E bună pentru sistemele de urgenţă şi localizarea în caz de urgenţe. Aşteptam la bord un procesor Snapdragon 8 Gen 2, în versiune 4G sau 5G.

Tehnologia XMAGE va fi prezentă la bord şi vom avea şi un ecran de 6.7 inch cu acel decupaj pilulă. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Huawei Mate 60 are un modul foto hexagonal, apare în imagini noi

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă