Prima pagină » Îi forțează mâna! Ce condiție pune Prințul Harry pentru reconcilierea cu tatăl său?

Îi forțează mâna! Ce condiție pune Prințul Harry pentru reconcilierea cu tatăl său?

de Roboțelul @ iDOR.info
ii-forteaza-mana!-ce-conditie-pune-printul-harry-pentru-reconcilierea-cu-tatal-sau?

Poate că nu e în ipostaza de-a pune condiții, dar el totuși o face. Acum se joacă „totul sau nimic”.

Va exista în curând o reconciliere între Prințul Harry și Familia Regală? Dacă se credea că orice speranță de pace a fost în zadar, presa britanică sugerează acum contrariul: fiul cel mic al lui Lady Diana ar putea fi lăsat în curând să se întâlnească cu tatăl său, Regele Charles al III-lea. „Daily Express” relatează că această întâlnire ar putea avea loc luna viitoare, deoarece Ducele de Sussex este așteptat în Europa între 9 și 16 septembrie pentru Jocurile Invictus din Germania. Înainte de a se întoarce pe Coasta de Vest a Statelor Unite, unde s-a stabilit împreună cu soția și copiii săi, tânărul în vârstă de 30 de ani ar putea face o escală la Londra, pe 17 septembrie, pentru a-și întâlni tatăl.

În timp ce echipa lui și a Regelui Charles al III-lea poartă discuții intense în culise pentru a negocia fiecare detaliu al acestei întâlniri, se spune că Prințul Harry a pus o condiție sine qua non: vrea ca soția sa, Meghan Markle, să fie prezentă. Cum Ducesa de Sussex și-a programat deja să i se alăture soțului ei în Germania pentru ceremonia de închidere a Jocurilor Invictus, el nu vrea ca aceasta să se simtă exclusă. „Harry este mai mult decât fericit să se întâlnească cu tatăl său pentru a clarifica lucrurile, dar Meghan îl va însoți în călătoria sa în Europa și nu vrea să o lase deoparte”, a declarat o sursă apropiată Ducilor de Sussex pentru săptămânalul britanic „OK!”.

De la începutul anului 2023 și de la publicarea senzaționalelor sale memorii, Prințul Harry a fost văzut o singură dată cu Familia Regală, la Încoronarea tatălui său, Regele Charles al III-lea, pe 6 mai. Cei de la „Daily Express” își amintesc că întâlnirea lor fusese preconizată chiar atunci, dar a fost amânată pentru a-l menaja pe suveran în perioada Încoronării. De data aceasta, ziua de 17 septembrie pare să fi fost aprobată în unanimitate de ambele părți. „Harry a fost foarte discret, și la fel și Meghan. Au ținut capul plecat timp de câteva luni și cred că acesta ar putea fi momentul potrivit pentru ca Harry să se întâlnească cu tatăl său și pentru ca ei să aibă o conversație între adulți”, a declarat jurnalistul Duncan Larcombe pentru revista „OK!”. „Cred că există o cale de întoarcere pentru Harry, pentru că Familia Regală nu i-a trântit ușa în nas”.

FOTO: Profimedia






Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Îi forțează mâna! Ce condiție pune Prințul Harry pentru reconcilierea cu tatăl său?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă