Prima pagină » Imagini cu Tesla Cybertruck în acțiune. Camioneta electrică are direcție integrală – VIDEO

Imagini cu Tesla Cybertruck în acțiune. Camioneta electrică are direcție integrală – VIDEO

de Roboțelul @ iDOR.info
imagini-cu-tesla-cybertruck-in-actiune.-camioneta-electrica-are-directie-integrala-–-video

O nouă filmare a surprins o Tesla Cybetruck în acțiune. Datorită sistemului de direcție integrală, camioneta poate lua viraje strânse fără probleme.

Tesla Cybertruck se apropie de etapa de producție și tot mai multe scurgeri de informații și imagini apar din interiorul companiei, lucru pe care Tesla și l-ar dori dispărut. Cu toate acestea, există destui oameni care oferă tot felul de materiale entuziaștilor cadre cu noua camionetă electrică a producătorului american.

Grație unui nou videoclip postat pe canalul de YouTube Joe Tegtmeyer, avem o vedere foarte bună asupra unui prototip care rulează pe drumurile publice. Camioneta pleacă de la  o stație de încărcare Supercharger înapoi la fabrica de gigafabrica din Austin, Texas. În mod esențial, filmările făcute cu drona reușesc să surprindă și abilitățile impresionante de direcție a roților din spate ale Cybertruck-ului.

Noua Tesla Cybertruck se descurcă de minune în virajele strânse

Putem vedea cum roțile din spate ale prototipului Tesla Cybertruck se rotesc în direcția opusă celor de pe puntea față. Este o abilitatea foarte utilă când vine vorba de manevrele în spații strâmte sau pentru realizarea unei întoarceri în U, așa cum vedem și în clip. Elon Musk a confirmat anterior și că Cybertruck-ul va putea fi condus pe diagonală, asemenea unui crab, similar modului Crab Walk întâlnit pe GMC Hummer.

Direcția integrală nu este o tehnologie nouă. O puteam vedea în trecut, în anii ’80 și ’90 pe modele de la Honda sau Nissan, dar este tot mai des folosită pentru a îmbunătăți manevrabilitatea mașinilor noi, în special pe cele de dimensiuni mai mari.

Tot mai multe exemplare de Tesla Cybertruck par să răsară fără camuflaj, pe măsură ce ne apropiem de momentul startului producției de serie. Anunțată în 2019, camioneta electrică a trecut prin diferite întârzieri și printr-un proces lent de dezvoltare, dar, 4 ani mai târziu, pare că va intra, în final, în producția de serie.

VIDEO
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Imagini cu Tesla Cybertruck în acțiune. Camioneta electrică are direcție integrală – VIDEO

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type