Prima pagină » Investiție de 3,9 milioane de lei, în pregătire în Râciu

Investiție de 3,9 milioane de lei, în pregătire în Râciu

de redactia
investitie-de-3,9-milioane-de-lei,-in-pregatire-in-raciu

Primăria Comunei Râciu a demarat, în data de 14 august 2023, o licitație estimată la valoarea de 3.907.075 de lei, fără TVA, pentru achiziția de servicii de proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul de investiție ”Renovarea energetică pentru clădiri rezidențiale multifamiliale din comuna Râciu, județul Mureș”, informează www.licitatiapublica.ro.

”În urma derulării procedurii, autoritatea contractantă va încheia un contract de achiziție de servicii de proiectare execuție lucrări, având ca obiect servicii de elaborare a proiectului tehnic, asistență tehnică din partea proiectantului pe durata execuției lucrărilor, precum și execuția lucrărilor la obiectivul de investiție „Renovarea energetică pentru clădiri rezidențiale 7 multifamiliale din comuna Râciu, județul Mureș” pentru execuția lucrărilor de renovare energetică a clădirilor rezidențiale multifamiliale din comuna Râciu situate la adresele: Lotul I – blocurile 101 și 102 de pe strada Vasile Conțiu, Lotul II – blocul de pe strada Stadionului”, se menționează în Caietul de sarcini al licitației, document aprobat de către Alin-Ciprian Belean (foto), primarul comunei Râciu.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 28 august 2023.

Alex TOTH

Post-ul Investiție de 3,9 milioane de lei, în pregătire în Râciu apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Investiție de 3,9 milioane de lei, în pregătire în Râciu

Autor/editor: redactia

Redacția: Redacția @ Zi-de-Zi

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type