Prima pagină » Invitație la jazz, în Cetatea Târgu Mureș

Invitație la jazz, în Cetatea Târgu Mureș

de redactia
invitatie-la-jazz,-in-cetatea-targu-mures

Centrul de Cultură și Artă Târgu Mureș organizează sâmbătă, 19 august, de la ora 19.00, în amfiteatrul Cetății Târgu Mureș, un concert de jazz în aer liber cu Tasi Nóra & Azara.

”Tasi Nóra & Azara înseamnă: Tasi Nóra – voce, Sárosi Péter – pian, Gábor Szabolcs – saxofon, Pál Gábor – tobe, Gyergyai Szabolcs – chitară bas. Muzica proiectului muzical Tasi Nóra & Azara reprezintă lumea modernă a jazzului, într-o gamă largă de stiluri care se bazează pe improvizație. Repertoriul lor conține prelucrări de standarduri de jazz și compoziții originale care combină elemente de jazz tradițional cu fusion, blues, soul și funk. Virtuozitatea pianistului și saxofonistului, energia impresionantă a secției ritmice și sensibilitatea interpretativă a solistei vocale este o combinație rafinată, prin care muzica lor respiră în cea mai mare unitate”, au informat reprezentanții Centrului de Cultură și Artă Târgu Mureș.

(Redacția)

Post-ul Invitație la jazz, în Cetatea Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Invitație la jazz, în Cetatea Târgu Mureș

Autor/editor: redactia

Redacția: Redacția @ Zi-de-Zi

S-ar putea să-ți placă