texas chainsaw massacre art

Jocurile mari din zilele noastre au parte de lansări din ce în ce mai mari. Doar uita-te la Baldur’s Gate III, un joc care reprezintă o gură de aer proaspăt în peisajul ușor neglijat al jocurilor RPG, care în primul weekend de după lansare a reușit să adune nu mai puțin de 800.000 de jucători. Numărul ăsta nu e deloc mic, ba chiar e de lăudat succesul pe care cei de la Larian l-au avut cu Baldur’s Gate III dar, statistic vorbind, jocul despre care vorbim azi e mult peste.

Așa cum zice și titlul, Texas Chainsaw Massacre a reușit performanța incredibilă de a strânge laolaltă un milion de gameri în primele 24 de ore. WOW! Știam că franciza de filme cu același nume este destul de mare, dar nu mă așteptam ca popularitatea ecranizărilor să se traducă atât de bine în interes pentru joc. Anunțul a fost făcut chiar de către dezvoltatori în cadrul unei postări pe Twitter (încă refuz să îi spun X).

Over 1 million of you went to Texas in the last 24 hours.

Who survived and who turned into BBQ? pic.twitter.com/DrZw5x2CCt

— The Texas Chain Saw Massacre (@TXChainSawGame) August 19, 2023

Faptul că Texas Chainsaw Massacre a fost inclus pe Xbox Game Pass încă din prima zi cu siguranță că a ajutat la acest succes răsunător. Inclusiv directorul studioului care s-a ocupat de dezvoltarea Texas Chainsaw Massacre, Wes Keltner de la Gun Interactive, a declarat că lansarea jocului pe abonamentul de jocuri al celor de la Microsoft a fost o decizie „no brainer” în cadrul unui interviu acordat publicației GamingBolt.

Texas Chainsaw Massacre este disponibil în acest moment pe toate consolele din generația actuală și generația trecută (PS4, PS5, Xbox One și Xbox Series), pe PC via Steam sau, așa cum am spus, pe Xbox Game Pass. Jocul are recenzii foarte pozitive pe Steam și gamerii au cuvinte bune de spus despre gameplay și atmosferă. Așa că, dacă ești în căutare pentru un joc bun de jucat cu prietenii (în special după ce apune soarele), atunci merită să iei în considerare Texas Chansaw Massacre.

Photo of Tudor Bostan

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.