Prima pagină » Jojo și Claudia Pătrășcanu, cu același bărbat. E un cunoscut prezentator Evenimentul Zilei

Jojo și Claudia Pătrășcanu, cu același bărbat. E un cunoscut prezentator Evenimentul Zilei

de Roboțelul @ iDOR.info
jojo-si-claudia-patrascanu,-cu-acelasi-barbat.-e-un-cunoscut-prezentator-evenimentul-zilei

Jojo a format un cuplu cu unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de la Antena 1 în urmă cu mai bine e 20 de ani. Cătălina Grama și Liviu Vârciu s-au cunoscut pe platourile de filmare. Cei doi chiar își făcuse planuri de viitor, iar după câteva luni Vârciu a cerut-o în căsătorie pe actriță.

Horia Brenciu ar fi trebuit să le fie naș de cununie celor doi. Cu toate acestea, cei doi au luat-o pe drumuri separate. Prezentatorul de la Antena 1 a aflat că a fost înșelat de cea care trebuia să îi devină soție. În cele din urmă, cei doi s-au despărțit definitiv.

Jojo și Claudia Pătrășcanu au avut același iubit

Liviu Vârciu a declarat, în urmă cu mai mulți ani, că Jojo a fost marea sa iubire. De asemenea, el a povestit că nu a putut să treacă peste faptul că iubita s-a la înșelat. Mai mult decât atât, soția lui Paul Ipate ar avea pe degetul inelar inițialele prezentatorului de televiziune.

Liviu Vârciu, relație, înșelat
Liviu Vârciu a fost înșelat de marea sa iubire / Sursă foto: Arhivă Evz

„Trebuia să mă căsătoresc cu Jojo. În 2000 am cerut-o de soţie. Am făcut şi o prezentare de modă ginere şi mireasă. Am aflat ca m-a înșelat și nu am putut trece peste asta. Ne stătea bine împreună şi am iubit-o foarte mult.

Eu am ţinut la ea mai mult decât ar fi trebuit. Jojo a fost una dintre femeile pe care le-am iubit cel mai mult. Are şi acum iniţialele mele pe inelar, LV, însă le-a transformat între timp în LOVE”, a povestit Liviu Vârciu.

Claudiua Pătrășcanu, una dintre cucerile lui Liviu Vârciu

Primul bărbat din viața Claudiei Pătrășcanu a fost Liviu Vârciu. Prezentatorul de televiziune a povestit că o cunoaște pe fosta soție a lui Gabi Bădălău de când era foarte mică. Mai mult decât atât, tatăl ei ar fi fost cel care l-a învățat pe Vârciu să cânte la acordeon.

În ciuda faptului că Vârciu a iubit-o foarte mult pe Claudiu, și cântăreața l-a înșelat. Prezentatorul de televiziune a povestit cum a aflat că iubita sa se întâlnește cu un alt bărbat.

„Am iubit-o foarte mult şi pe ea, când era mică. Ea este prima mea iubire, prima oară de ea m-am îndrăgostit, pe bune. Nu e glumă! Ea m-a înşelat. Stăteam într-un apartament în Tineretului cu Lucian Mitrea şi Andreea Bănică.

La patru dimineaţa a coborât şi a urcat într-o maşină, un jeep portocaliu. Când am văzut prin trapă ce se întâmplă….Claudia l-a sărutat, iar eu mă uitam pe balcon la ei…”, a declarat Vârciu într-o emisiune de la ProTV.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Jojo și Claudia Pătrășcanu, cu același bărbat. E un cunoscut prezentator Evenimentul Zilei

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă