Prima pagină » Loredana, moment emoţionant la Festivalul Mamaia! A îngenuncheat lângă Horia Moculescu și i-a sărutat picioarele

Loredana, moment emoţionant la Festivalul Mamaia! A îngenuncheat lângă Horia Moculescu și i-a sărutat picioarele

de Roboțelul @ iDOR.info
loredana,-moment-emotionant-la-festivalul-mamaia!-a-ingenuncheat-langa-horia-moculescu-si-i-a-sarutat-picioarele

Antena 3 CNN Show Loredana, moment emoţionant la Festivalul Mamaia! A îngenuncheat lângă Horia Moculescu și i-a sărutat picioarele

Loredana Groza şi Horia Moculescu au susținut un moment plin de emoţie în ultima seară a Festivalului Național de Muzică Ușoară Mamaia.

Compozitorul Horia Moculescu a fost premiat pentru contribuția sa în cadrul festivalului Mamaia, de-a lungul anilor, iar seara s-a încheiat cu un recital susținut de Loredana Groza.

La 16 ani, în 1986, ea a participat pentru prima oară la Festivalul de Muzică Ușoară de la Mamaia (27 – 31 august), unde a câștigat marele premiu.

Loredana Groza, duet cu Horia Moculescu la Festivalul Mamaia 60 de ani

„Aștept de foarte mulți ani acest moment. În seara aceasta, visul meu se împlinește și nu am cuvinte să mulțumesc Universului, muzicii că pot să-l am alături de mine, pentru prima oară, pe marele, imensul artist Horia Moculescu”, a spus Loredana.

La finalul melodiei, Loredana a surprins publicul, dar și pe Horia Moculescu.

Arista s-a așezat în genunchi și i-a sărutat picioarele compozitorului. „Este mai mult decât un guru al muzicii românești. Îți mulțumesc, Horia”, a încheiat Loredana și l-a îmbrățișat pe marele artist.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Loredana, moment emoţionant la Festivalul Mamaia! A îngenuncheat lângă Horia Moculescu și i-a sărutat picioarele

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă