Prima pagină » Lucrările de bac evaluate digital

Lucrările de bac evaluate digital

de Vasilescu Amalia
lucrarile-de-bac-evaluate-digital

Sesiunea de toamnă 2023 a examenului de bacalaureat s-a încheiat. Din cei1100 de elevi înscriși, 779 au susținut proba de Limba și literatura română. Este pentru prima dată când toate lucrările de la un examen național au fost evaluate digitalizat. Lucrările au fost scanate în sala de examen, la sfârşitul probei scrise, în prezenţa candidatului, fiind încărcate pe platforma de evaluare dedicată examenului de bacalaureat, după cum a susținut prof. Niță Fănică, inspector școlar general interimar ISJ Mureș. În acest sens, în județul Mureș s-a constituit un centru de evaluare la Colegiul Național Unirea.

Astăzi a avut loc proba scrisă a examenului la Limba și literatura maternă – proba E.b) – proba scrisă, ultima zi de susținere a examenului de bacalaureat sesiunea de toamnă 2023.

Afișarea rezultatelor va avea loc în 25 august 2023 până la ora 12.00 și depunerea contestațiilor între orele 12.00 – 18.00.

În zilele de 26-28 august se vor rezolva contestațiile, iar în 29 august 2023 se afișează rezultatele finale.

Post-ul Lucrările de bac evaluate digital apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Lucrările de bac evaluate digital

Autor/editor: Vasilescu Amalia

Redacția: Redacția @ Zi-de-Zi

S-ar putea să-ți placă