Prima pagină » Manelistul care dă țepe pe bani grei! Dacă ai de gând să-l chemi la nuntă sau botez, renunță la idee

Manelistul care dă țepe pe bani grei! Dacă ai de gând să-l chemi la nuntă sau botez, renunță la idee

de Roboțelul @ iDOR.info
manelistul-care-da-tepe-pe-bani-grei!-daca-ai-de-gand-sa-l-chemi-la-nunta-sau-botez,-renunta-la-idee

Un nou scandal stă să izbucnească și îl vizează pe unul dintre cei mai cunoscuți maneliști care, mai nou, nu mai este pasionat de muzică, ci de a păcăli oameni. Viperele Vesele lovesc din nou și scot la iveală o altă față a manelistului Blondu de la Timișoara, acuzat de către o femeie că a țepuit-o de bani. 

Manelist cunoscut, acuzat că țepuiește oameni / foto: Pixabay

Recent, pe contul de Instagram Viperelor Vesele, cele care activează cu pe platformă cu același nume și dau în vileag informații-bombă din interiorul tuturor trusturilor, și nu numai, până acum fără nicio eroare, apar mai multe postări care îl acuză pe manelist că a luat banii unei femei, fără a-i oferi, în schimb ceea ce i-a promis: o melodie și un clip video. 

Blondu de la Timișoara, acuzat de înșelăciune 

image

Viperele Vesele au postat pe Instagram un text prin care anunță că acest manelist ia banii oamenilor, apoi fără nicio nonșalanță, îi blochează pe social media. 

Mai concret, este vorba despre o femeie al cărei fiu urma să își sărbătorească ziua de naștere, și care a apelat la Blondu de la Timișoara, pentru a-i pregăti un cadou de neuitat: o melodie și un videoclip. 

După ce aceasta i-a trimis banii în trei rate, așa cum i se ceruse, ziua de naștere a fiului ei a trecut, fără a primi însă produsul pentru care a plătit. Mai mult decât atât, nu a primit un răspuns din partea manelistului, nici banii înapoi, ci s-a trezit la block. 

O parte din conversația femeii cu manelist / foto: Instagram Viperele Vesele

O parte din conversația femeii cu manelist / foto: Instagram Viperele Vesele

O femeie a fost păcălită de Blondu de la Timișoara / foto: Instagram Viperele Vesele

O femeie a fost păcălită de Blondu de la Timișoara / foto: Instagram Viperele Vesele

„Din păcate, pe piața muzicală românească există un individ care se intitulează Blondu de la Timișoara și care a ridicat țepe date naivilor la rang de artă, aceste înșelăciuni putând fi considerate un modus vivendi pentru el.

Suntem în posesia unor dovezi pe care vi le prezentăm și care demonstrează modul de operare al acestui individ.

În fapt, o doamnă a dorit să-i facă fiului minor un cadou de ziua lui, l-a contactat pe manelist pentru o piesă și un videoclip, i-a plătit 450 de euro (în 3 tranșe a câte 150 de euro), așa cum i s-a cerut. A așteptat mai multe zile, a trecut și ziua de nașterea fiului și a primit, în loc de piesă și videoclip sau de returnarea banilor, block.

Vă rugăm să priviți această postare ca un semnal de alarmă și să aveți mare atenție în cine vă încredeți și cui dați bani, nu vă lăsați păcăliți de astfel de ieftini indivizi. Dacă au câteva piese pe YouTube ori s-au perindat fugitiv pe la TV, nu înseamnă că au caracter, nu înseamnă că sunt, în esență doar niște elemente infracționale care profită de naivitatea oamenilor simpli și onești.

De asemenea, recomandăm marilor case de producție și cântăreților cunoscuți, cum ar fi Nicolae Guță, Nek, Șușanu sau Mr. Juve să nu își mai asocieze imaginea cu acest individ, pentru a evita să fie percepuți la fel ca el.”, arată Viperele Vesele, prin intermediul unor postări pe Instagram. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Manelistul care dă țepe pe bani grei! Dacă ai de gând să-l chemi la nuntă sau botez, renunță la idee

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google