Prima pagină » Motorola Moto G84 5G se lansează pe 1 septembrie; Apare în fotografii reale, iar specificațiile sale sunt dezvăluite

Motorola Moto G84 5G se lansează pe 1 septembrie; Apare în fotografii reale, iar specificațiile sale sunt dezvăluite

de Roboțelul @ iDOR.info
motorola-moto-g84-5g-se-lanseaza-pe-1-septembrie;-apare-in-fotografii-reale,-iar-specificatiile-sale-sunt-dezvaluite

Motorola tocmai a oferit câteva informații legate de Motorola Moto G84 5G. Până acum nu am mai scris despre acest smartphone, însă leak-uri cu privire la acesta au apărut pe web în ultimele săptămâni. Ei bine, azi avem dată de lansare, fotografii oficiale, cât și o parte din specificațiile noului model. Mai jos avem detalii.

Lansarea va avea loc pe 1 septembrie în India și nu știm încă când va sosi terminalul în Europa. Totuși, el va sosi în această regiune în 3 nuanțe atractive. Mai aflăm că sub capotă se află un procesor Snapdragon 695 5G, până la 12 GB de memorie RAM și 256 GB de stocare. Display-ul e reprezentat de un panou pOLED de 6.55 inch cu refresh rate de 120Hz, iar luminozitatea sa ajunge la 1300 nits în peak. 

Pare că panoul e 10-bit, suportă HDR10+ și oferă suport în proporție de 100% pentru spectrul de culoare DCI-P3. În partea din spate se află un senzor foto de 50 MP cu OIS, dar și unul ultrawide de 8 MP, folosit și pentru bokeh. Nu sunt detalii privind camera selfie, dar ar avea fie 16 MP, fie 32 MP. Sub capotă vom găsi o baterie de 5000 mAh, iar alimentarea se realizează la 30W pe fir.

Telefonul va primi difuzoare stereo cu suport Dolby Atmos și Moto Spatial Audio. Rulează Android 13, iar experiența software e îmbunătățită de soluțiile Moto Connect și Thinkshield by Lenovo. Moto G82 5G e rezistent la apă în regim IP54, iar nuanțele în care se va comercializa sunt Viva Magenta, Marshmallow Blue și Midnight Blue. 

Acesta ar fi un succesor direct pentru Moto G82 5G, telefon vândut și în România la suma de 1279 lei. Mă gândesc că prețul va fi similar pentru noul model. Momentan Moto G84 5G sosește în India, în următoarele săptămâni e posibil să vină și în Europa.
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Motorola Moto G84 5G se lansează pe 1 septembrie; Apare în fotografii reale, iar specificațiile sale sunt dezvăluite

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă