Prima pagină » Netflix promite că va trata cu delicatețe cel mai tragic moment din serialul The Crown

Netflix promite că va trata cu delicatețe cel mai tragic moment din serialul The Crown

de Roboțelul @ iDOR.info
netflix-promite-ca-va-trata-cu-delicatete-cel-mai-tragic-moment-din-serialul-the-crown

Producătorii serialului „The Crown” difuzat de Netflix au declarat că moartea prinţesei Diana a fost tratată „cu delicateţe” şi cu multă sensibilitate în următorul sezon al seriei, relatează vineri BBC, potrivit Agerpres.

Filmarile la Paris a scenei in care printesa Diana a fost urmarita de paparazziFoto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Unul dintre producătorii executivi ai serialului, Suzanne Mackie, a făcut aceste dezvăluiri în cadrul Edinburgh TV Festival.

„Poate că serialul este mare şi zgomotos, însă noi nu suntem aşa. Suntem oameni atenţi şi sensibili”, a declarat ea.

The Crown, unul dintre cele mai populare seriale din istoria Netflix, a fost criticat în trecut pentru abordarea pe care a avut-o în raport cu acurateţea istorică. Cel de-al şaselea sezon al serialului va fi lansat în ultima parte a acestui an.

Serialul se va încheia în 2023 după difuzarea celui de-al şaselea sezon al său, care duce povestea familiei regale britanice în anii de după moartea prinţesei Diana, care şi-a pierdut viaţa la vârsta de 36 de ani într-un accident de automobil petrecut la Paris, în 1997.

„A existat o discuţie foarte atentă şi foarte lungă despre felul în care vom trata acest subiect – iar eu sper, pentru că publicul este cel care judecă în final, că acea scenă a fost recreată într-o manieră delicată şi atentă”, a mai spus Suzanne Mackie.

Prinţesa Diana a fost interpretată în ultimele două sezoane ale serialului The Crown de Elizabeth Debicki, care este „o actriţă extraordinară”, potrivit declaraţiilor făcute de Suzanne Mackie. „A fost atât de atentă, de grijulie, şi o iubea pe Diana. Aşadar, a existat un respect uriaş din partea noastră, a tuturor. Sper că acest lucru va fi evident atunci când veţi urmări ultimul sezon”, a declarat ea, joi, în cadrul aceluiaşi festival.

Debicki și-a celebrat ziua de naștere joia aceasta.

Happy Birthday to the extremely talented and wonderfully versatile Elizabeth Debicki! Who, this year, is the sole Emmy acting nomination for The Crown Season 5. pic.twitter.com/5CzEiwvvNy

— uD83CuDFF3️‍uD83CuDF08JacksonuD83CuDFF3️‍uD83CuDF08 (@jackHollywood09) August 24, 2023

Anterior, rolul prinţesei Diana a fost jucat de actriţa Emma Corrin.

Andy Harries, un alt producător executiv al serialului The Crown, a fost întrebat dacă moartea reginei Elisabeta a II-a a avut un impact asupra producţiei.

„Cred că moartea Majestăţii Sale a avut fără nicio îndoială un impact asupra noastră a tuturor şi, mai ales, asupra scenaristului Peter Morgan. Nu a schimbat fundamental serialul, însă a produs totuşi o schimbare în sensul că atunci când veţi viziona ultimul sezon veţi înţelege la ce mă refer acum”, a adăugat el.

Suzanne Mackie a dezvăluit că scenaristul Peter Morgan i-a spus că acest serial reprezintă „o scrisoare de iubire către Regină”.

Cel de-al şaselea sezon al serialului, care va fi totodată și ultimul, urmează să fie lansat în 2023 la o dată ce nu a fost deocamdată anunţată.
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Netflix promite că va trata cu delicatețe cel mai tragic moment din serialul The Crown

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă