Prima pagină » O mireasă furioasă le-a cerut banii înapoi fotografilor de la nuntă. Confesiunea proaspătului ei soț a înmărmurit-o

O mireasă furioasă le-a cerut banii înapoi fotografilor de la nuntă. Confesiunea proaspătului ei soț a înmărmurit-o

de Roboțelul @ iDOR.info
o-mireasa-furioasa-le-a-cerut-banii-inapoi-fotografilor-de-la-nunta.-confesiunea-proaspatului-ei-sot-a-inmarmurit-o

Articol publicat 22 August 2023

O mireasă i-a cerut fotografei care i-a făcut pozele la nuntă să-i înapoieze banii plătiți, după ce soțul ei i-a făcut o confesiune care a șocat-o.

Citește și: Nuntă sfârșită cum nu se poate mai rău: mirele și-a dat de gol soția, în fața tuturor, că l-a înșelat cu cumnatul lui. Imagini virale

După ce i-a avut pe toți cei dragi aproape la evenimentul pe care-l credea cel mai important din viața ei, o mireasă avea să facă o descoperire care a înmărmurit-o și care-i implica pe soțul ei și pe fotografa angajată să se pozeze cele mai frumoase momente ca proaspăt însurăței.

La doar câteva zile de la cununie, tânăra care tocmai îi jurase credință veșnică bărbatului lângă care credea că va îmbătrâni a aflat tocmai de la acesta că a înșelat-o cu fotografa de la nuntă. Nu numai că această mărturisire a zguduit din temelii proaspăt creata familie, ci a făcut-o pe mireasă să-și ceară înapoi banii cu care a plătit echipa de fotografi, scrie Mirror.

Citește și: Un bărbat i-a distrus nunta fratelui său cu un discurs sincer. Mireasa nu se aștepta ca trecutul ei să iasă la suprafață

Într-o postare pe Reddit, fotograful principal a explicat că merge mereu la evenimente cu încă o persoană care să-l ajute să capteze toate momentele importante. Când partenerul lui obișnuit nu a putut merge cu el, a angajat o femeie pe care a găsit-o online, doar pentru acel eveniment, a cărei muncă îi plăcea. Femeia cu pricina a ajuns să se culce cu mirele după nuntă. Cel care a i-a dat un job crede că nu este de datoria lui să înapoieze banii cuplului, întrucât femeia nu era angajată cu drepturi depline la studioul lui foto și totul s-a întâmplat după eveniment, fără a afecta munca depusă.

„La începutul verii, am făcut poze la o nuntă. Fotograful meu secund nu a putut să vină, așa că am găsit pe cineva online, care mi s-a părut că făcea o treabă bună. În fine, ea și cu mine am făcut tot ce trebuie la nuntă, pozele au fost editate și livrate clientului. În această dimineață am primit un email de la mireasă. Mi-a cerut banii înapoi pentru femeia angajată de mine s-a culcat cu soțul ei, la un moment dat după nuntă. Avea chiar și poze de pe telefonul lui pentru a demonstra asta. Nu i-am răspuns încă, dar care e cel mai bun lucru pe care să-l fac în acest caz? M-a angajat pentru un lucru, jobul a fost făcut, produsele au fost livrate. Îmi pare rău de ea, dar e vorba de mulți bani pe care să-i dau pentru o muncă deja făcută”, a cerut fotograful principal păreri de la internauți.

Cei mai mulți dintre cei care i-au răspuns i-au spus că nu este datoria lui să înapoieze banii, mai ales că jobul pentru care a fost angajat a fost făcut. Alții i-au spus și că mirele era pus pe înșelat, așa că dacă nu era fotografa de ocazie, partenera lui tot ar fi avut de suferit la un moment dat.

Citește și: Motivul pentru care o tânără s-a despărțit de soțul ei la o zi după nuntă: „Nu mi-a respectat dorința!”




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: O mireasă furioasă le-a cerut banii înapoi fotografilor de la nuntă. Confesiunea proaspătului ei soț a înmărmurit-o

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă