Prima pagină » Planul lui Elon Musk pentru Cybertruck a fost scurs pe Internet. Ce se va întâmpla cu vehiculul Tesla: Dacă LEGO poate, atunci putem și noi – UseIT.ro

Planul lui Elon Musk pentru Cybertruck a fost scurs pe Internet. Ce se va întâmpla cu vehiculul Tesla: Dacă LEGO poate, atunci putem și noi – UseIT.ro

de Roboțelul @ iDOR.info
planul-lui-elon-musk-pentru-cybertruck-a-fost-scurs-pe-internet-ce-se-va-intampla-cu-vehiculul-tesla:-daca-lego-poate,-atunci-putem-si-noi-–-useit.ro

Pe Internet a fost scurt planul lui Elon Musk pentru Cybertruck, vehiculul Tesla care e așteptat de ani de zile.

Publicat: 27 august 2023, 11:18

Într-un email trimis către angajații Tesla, care a ajuns pe Internet, Elon Musk a atras atenția asupra nevoii unor standarde ridicate pentru calitatea mașinilor Cybertruck. În plus, pentru mașină ar fi fost acceptată o toleranță „de un micron de o singură cifră”, din cauza liniilor drepte. 

Recent, Musk a anunțat că a condus un Cybertruck produs la gigafabrica din Texas, scrie Electrek

Se pare că CEO-ul companiei a și supravegheat producția Cybertruck din fabrică și calitatea mașinilor. După aceea, Musk le-a trimis un email angajaților despre părerea sa legată de vehiculul Tesla.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Planul lui Elon Musk pentru Cybertruck a fost scurs pe Internet

„Dată fiind natura Cybertruck, mașină create din metal deschis la culoare cu multe margini drepte, orice variație de dimensiune se vede de la o poștă,” scrie în email-ul scurs pe Internet, în care planul lui Elon Musk pentru Cybertruck a fost dezvăluit. 

„Toate elementele vehiculului, fie interne sau cele venite de la funizori, trebuie să fie create și construite cu o precizie de sub 10 microni,” continua email-ul. „Asta înseamnă că toate dimensiunile componentelor trebuie să fie scrise cu a treia zecimală, în milimetri. Și toleranța trebuie să fie specificată în microni de o singură cifră. Dacă LEGO și dozele de suc, care costă foarte puțin, pot face asta, atunci putem și noi.”

„Perfecționismul se trage din precizie,” a încheiat Musk email-ul. 

Află și care e cea mai scumpă mașină din lume în 2023.

Se pare că CEO-ul era îngrijorat că vor apărea abateri de la dimensiunile standard ale mașinii. În trecut, producătorul auto Tesla a fost criticat pentru elementele mașinii și dimensiunile lor. 

Cei mai mulți clienți cred că, totuși, calitatea a fost îmbunătățită de-a lungul anilor. Cele mai recente produse ale companiei, precum Model Y, au primit recenzii mai bune privind calitatea. Se pare că planul lui Elon Musk pentru Cybertruck a inclus instrucțiuni precise privind acest aspect, pentru a evita alte critici.

Primul Cybertruck a ieșit din fabrica Tesla

În iulie 2023, Tesla a publicat imaginea cu primul Cybertruck și echipa din fabrica din Texas care l-a produs. Musk a dezvăluit primul model al vehicului în noiembrie 2019 și a promis că producția va începe peste 2 ani.

Producția acestui vehicul a fost întârziată cu 2 ani. În cadrul unei ședințe anuale cu investitorii Tesla, Musk a dezvăluit că design-ul inedit al mașinii duce la probleme atunci când vine vorba de producție. Potrivit acestuia, mașina va fi creată din oțel inoxidabil, care e dificil de sudat și format. În plus, e și scump. Se pare că planul lui Elon Musk pentru Cybertruck include și o calitate ridicată de producție.

„Va fi dificil să aibă un preț accesibil. Pentru că e o mașină nouă, cu o nouă metodă de producție,” a declarat Musk. „Dacă privim lucrurile în ansamblu, față de ritmul de producție pentru celelalte mașini pe care le vindem, va fi unul mic. Dar tot e foarte mișto.”

La câteva luni de la aceste declarații, primul Cybertruck a ieșit oficial din fabrică. Vehiculul a fost produs în Texas.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Planul lui Elon Musk pentru Cybertruck a fost scurs pe Internet. Ce se va întâmpla cu vehiculul Tesla: Dacă LEGO poate, atunci putem și noi – UseIT.ro

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă