Prima pagină » Produsul de la Dedeman redus la maxim. Nu îl vinde niciun magazin la așa preț!

Produsul de la Dedeman redus la maxim. Nu îl vinde niciun magazin la așa preț!

de Roboțelul @ iDOR.info
produsul-de-la-dedeman-redus-la-maxim.-nu-il-vinde-niciun-magazin-la-asa-pret!

Produsul de la Dedeman redus la maxim. Nu îl vinde niciun magazin la așa preț!

Dacă mergi la Dedeman, atunci trebuie neapărat să profiți de această ofertă. Un super produs de care sigur ai și tu nevoie acasă e la ofertă și se vinde cu un preț mult mai mic chiar și decât cel de pe eMAG ori Altex.

Dedeman vine constant cu numeroase oferte pentru clienții săi. De această dată, liderul de bricolaj de pe piață oferă un produs redus la mai puțin de 500 de lei.

E mai ieftin decât pe eMag, dar și decât la Altex, așa că oferta nu trebuie ratată în niciun caz. Despre ce produs este vorba? Televizorul LED cu diagonala de 81 de cm (32”) modelul Vortex V32V950.

Produsul de la Dedeman redus la maxim. Nu îl vinde niciun magazin la așa preț!

Acesta are display HD, iar sistemul audio folosește două difuzoare de câte 6 W (12 W în total) și oferă sunet stereo. Pentru cei mai pretențioși cu tehnologia, aflați că specificațiile sunt cât se poate de tentante.

Mai exact, televizorul de la Dedeman are un port USB, două porturi HDMI și slot CI+. La acestea se adaugă intrare VGA, intrare AV și ieșire coaxială audio. Vestea proastă este însă că televizorul nu este unul smart.

Chiar și așa, își face foarte bine treaba. El este compatibil cu multe formate foto (JPG, JPEG, BMP, PNG, GIF) și video (MPG, MPEG, DAT, VOB, MKV, MP4, M4A, M4V, MOV, FLV, 3GP, 3GPP, AVI, ASF, WMV), conform descrierii de pe site.

În ceea ce privește dimensiunile, atunci când este montat vorbim despre 73,2 x 17,8 x 48,5 cm și o greutate de 4 kg. Totodata, odelul este compatibil cu suporturile VESA 75 x 75 mm.

Cât costă și de ce merită să profiți din plin de oferta Dedeman? Prețul acestui televizor este de doar 390 de lei, redus de la prețul anterior de 487 lei. Același televizor costă la eMAG 530 de lei, în timp ce la Altex prețul este de 489 lei. Astfel, oferta celor de la Dedeman chiar nu trebuie ratată.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Produsul de la Dedeman redus la maxim. Nu îl vinde niciun magazin la așa preț!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google