Prima pagină » Promisiuni în privința shop-ului! Care este relația clubului cu DDB și când va apărea DDB pe tricouri – Dinamo1948

Promisiuni în privința shop-ului! Care este relația clubului cu DDB și când va apărea DDB pe tricouri – Dinamo1948

de Roboțelul @ iDOR.info
promisiuni-in-privinta-shop-ului!-care-este-relatia-clubului-cu-ddb-si-cand-va-aparea-ddb-pe-tricouri-–-dinamo1948

Fanii dinamoviști au fost nemulțumiți de modul în care a funcționat shopul online în ultima perioadă.

Comenzile au avut întârzieri majore și unele nici până acum nu au fost onorate, chiar dacă au trecut săptămâni bune de când au fost plasate.

Andrei Nicolescu a promis faptul că situația va fi reglată și Dinamo va avea un shop de care fanii să fie mulțumiți:

,,Eu am spus că nu vreau să dezgrop morți și să critic pentru ce s-a întâmplat, dar îmi cer scuze pentru fanii dinamoviști care au făcut comenzi în online și care au avut de așteptat mai mult de 2-3 săptămâni pentru a primi comanda. Îi asigur că toată comenzile vor fi onorate și în cel mai scurt timp, shopul online va funcționa să își primească în 48 de ore comanda.

E o neglijență și îmi cer scuze pentru ceea ce fanii trăiesc de o lună de zile încoace. Promit că vom regla această situație. Studiem și posibilitatea de livrare în străinătate, avem oferte de la furnizori, căutăm cea mai bună soluție, unii au prețuri exagerate, dar cât de curând vom rezolva și această problemă.

Shopul fizic e în proiectul nostru, într-o săptămână nu vom face minuni. Un shop fizic care să arate la nivel european, care să aibă produse într-o gamă largă, nu se face peste noapte. Avem discuții cu un mall pentru a găși un spațiu, trebuie să vedem ce înseamnă că investiție, ca organizare al nostru pentru produse din shop și lucrul acesta se va face.”, a explicat Andrei Nicolescu în cadrul emisiunii ,,Dinamo 7/9”.

DDB nu apare momentan pe tricouri, dar și acest lucru este în plan și se va rezolva, conform declarațiilor administratorului special:

,,Am vorbit cu reprezentanții DDB, discuția de dinainte de începutul sezonului când vorbeam de modelul de tricou, a fost că pe una dintre mâneci să existe DDB. De ce nu există, nu știu, dar va exista. Relația cu DDB este una echilibrată și foarte corectă. Eu niciodată nu mă aștept să îmi facă vreu favor, dar pe de altă parte, așa cum s-au comportat, au fost în super echilibru, cu toți factorii. Asta este cel mai bine pentru toată lumea, e cea mai corectă reacție.”, a mai spus Andrei Nicolescu.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Promisiuni în privința shop-ului! Care este relația clubului cu DDB și când va apărea DDB pe tricouri – Dinamo1948

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google