Prima pagină » Razie de amploare pe drumurile publice din Mureș

Razie de amploare pe drumurile publice din Mureș

de redactia
razie-de-amploare-pe-drumurile-publice-din-mures

În cursul zilei de vineri, 25 august, echipele de polițiști, împreună cu efective de jandarmi și polițiști locali au legitimat 232 de persoane și au verificat 126 de autovehicule, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

”În cadrul activităţilor desfăşurate au fost aplicate 87 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 42.000 de lei. Dintre acestea, 74 au fost aplicate în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, zece în conformitate cu Legea 61/1991 republicată și trei în acord cu alte acte normative. Pentru neregulile constatate la regimul rutier, ca măsură complementară, polițiștii au reținut opy permise de conducere și au retras două certificate de înmatriculare. Totodată, au fost testate 96 de persoane cu aparatul etilotest, iar alte 16 persoane au fost testate în vederea depistării substanțelor psihoactive”, a menționat sursa citată.

(Redacția)

Post-ul Razie de amploare pe drumurile publice din Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Razie de amploare pe drumurile publice din Mureș

Autor/editor: redactia

Redacția: Redacția @ Zi-de-Zi

S-ar putea să-ți placă