Prima pagină » Renumitul Nicu Alifantis concertează sâmbătă la Câmpina | republikaNEWS

Renumitul Nicu Alifantis concertează sâmbătă la Câmpina | republikaNEWS

de Roboțelul @ iDOR.info
renumitul-nicu-alifantis-concerteaza-sambata-la-campina-|-republikanews

Ultimul concert al ediției din 2023 a „Câmpina Summer Park Music” va avea loc sâmbătă, 26 august, începând cu ora 20:00, pe esplanada din Parcul Regele Mihai I.

După ce trupele Taxi și Krypton au încântat publicul câmpinean, turneul se va încheia cu un concert susținut de Nicu Alifantis, eveniment care va închide ediția din acest an.

Nicu Alifantis, un artist complex, cunoscut pentru abilitățile sale de prolific compozitor de muzică de teatru, muzician, actor și poet, va urca pe pe scenă alături de Răzvan Mirică, talentat compozitor și instrumentist desăvârșit, un desăvârșit compozitor, instrumentist – chitară (acustică și electrică), sitar, mandolină, chitalele – precum și vocalist.

Audiența câmpineană va avea ocazia să se bucure de piese celebre ale lui Nicu Alifantis, precum „Piața Română nr. 9”, „Ce bine că ești” și „Emoție de toamnă”, dar și de compoziții mai recente și chiar surprize muzicale.

Ediția din 2023 a evenimentului „Câmpina Summer Park Music” este organizată de Casa de Cultură „Geo Bogza” din Câmpina, cu susținerea Primăriei și a Consiliului Local.

Sursă: Câmpina TV

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Renumitul Nicu Alifantis concertează sâmbătă la Câmpina | republikaNEWS

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google