Prima pagină » Rețeaua Penny din județul Mureș, extinsă

Rețeaua Penny din județul Mureș, extinsă

de redactia
reteaua-penny-din-judetul-mures,-extinsa

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, într-o ședință de lucru, că proiectul ”Construire magazin Penny și magazin produse din carne și brânzeturi, accese auto și pietonale, trotuare, amenajări exterioare, sistematizare verticală, reclame pe fațadă și în parcare, stâlp cu panou publicitar luminos, împrejmuire perimetrală, branșamente la utilități și organizare de șantier”, propus a fi amplasat în orașul Miercurea Nirajului, Piața Bocskai Istvan nr. 7, 9, 11, nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Conform proiectului Deciziei etapei de încadrare, document făcut public în data de 3 august 2023, pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, solicitarea de emitere a acordului de mediu a fost adresată de către Toth Jozsef Attila, iar proiectul propune construirea unui magazin pentru desfacerea produselor alimentare, nealimentare și de uz casnic.

În același document se mai arată că viitorul magazine de tip supermarket va avea regim de înălțime parter și o suprafață desfășurată de 1.424 de metri pătrați.

”Centrul comercial propus este o construcţie monobloc. Structura de rezistenţă fiind alcătuită ca o structură principală din stâlpi prefabricaţi şi ferme prefabricate din beton armat, cu fundaţii izolate de tip pahar prefabricate sub stâlpi”, informează aceeași sursă.

Alex TOTH

Post-ul Rețeaua Penny din județul Mureș, extinsă apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Această știre este preluată.
Sursa acestei stiri: Rețeaua Penny din județul Mureș, extinsă
Autor: redactia

S-ar putea să-ți placă