Prima pagină » Rivalul celor de la Tesla are o strategie bună: Ce se întâmplă cu Lucid

Rivalul celor de la Tesla are o strategie bună: Ce se întâmplă cu Lucid

de Roboțelul @ iDOR.info
rivalul-celor-de-la-tesla-are-o-strategie-buna:-ce-se-intampla-cu-lucid

Reducerile recente de prețuri ale producătorului de vehicule electrice Lucid Motor (LCID) au fost „bine primite de către clienți”, potrivit CEO-ului Peter Rawlinson.

Liderul companiei a mai spus că lansarea SUV-ului electric Gravity este pe drumul cel bun pentru noiembrie.

Pe fondul unui val de reduceri de prețuri care a început cu Tesla la începutul acestui an, Lucid a redus prețurile la începutul acestei luni la Air EV cu până la 12.400 USD.

Producătorul de vehicule electrice oferă ceea ce numește „Evenimentul de vară pură”, cu oferte speciale de închiriere și finanțare pentru Lucid Air Pure AWD și modelele Touring și Grand Touring disponibile.

Promoția este valabilă până pe 31 august. Cei care doresc să cumpere un Lucid Air Pure pot economisi 5.000 USD cu un nou preț de listare de 82.400 USD.

Între timp, Grand Touring Performance de 1.050 CP cu gamă estimată de 830 de km EPA este la vânzare pentru 125.600 USD. Atât Touring, cât și Grand Touring au o reducere de 12.000 USD.

Reducerile de preț funcționează

CEO-ul Lucid a declarat pentru Yahoo Finance la Pebble Beach Concours că a înregistrat o creștere a vânzărilor și un interes crescut pentru marcă în urma prețurilor promoționale.

Rawlinson a spus că firma a revenit la prețurile inițiale, despre care crede că „am înțeles corect”.

„Ne-am lovit de unele provocări cu adevărat inflaționiste, în special în ceea ce privește bateriile, când am ajuns în vara lui ’22. (Deci) a trebuit să luăm o acțiune de preț în consecință. Dar sunt încântat să spun că am revenit la structura noastră inițială de prețuri, iar asta a fost atât de bine primit de clienții de pe piață deopotrivă”, a declarat acesta.

Mișcarea vine după ce livrările lui Lucid au scăzut pentru al doilea trimestru consecutiv în T2, cu 1.404 de unități. Între timp, producătorul de vehicule electrice are câteva lansări mari în acțiune.

Lucid a tachinat Air Sapphire de 1.200 CP care iese de pe linia de asamblare luna trecută, susținând că va fi disponibil în curând. EV ultra-înaltă pornește de la 249.000 USD.

Rawlinson a spus că firma a oferit teste de rulare în jurul peninsulei Monterey pentru a crește gradul de conștientizare a mărcii pentru viitoarea lansare a Sapphire.

De asemenea, producătorul de vehicule electrice urmează să lanseze primul său SUV electric, Gravity, despre care Rawlinson spune că este pe cale pentru debutul său oficial. El a spus: „Vom avea un adevărat eveniment de lansare, o dezvăluire în noiembrie. Așa că uitați-vă la acest loc, va fi o premieră mondială și sunt foarte încântat.”

Lucid are aproximativ 30 de prototipuri de SUV Gravity cu trei rânduri care rulează pe măsură ce își finalizează dezvoltarea. Deși prețurile nu au fost încă dezvăluite, așteptările sunt de peste 100.000 USD.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Rivalul celor de la Tesla are o strategie bună: Ce se întâmplă cu Lucid

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type