Prima pagină » Samsung Galaxy S23 FE Aprobat de FCC După Luni de Testare

Samsung Galaxy S23 FE Aprobat de FCC După Luni de Testare

de Roboțelul @ iDOR.info
samsung-galaxy-s23-fe-aprobat-de-fcc-dupa-luni-de-testare

Samsung Galaxy S23 FE, varianta destinată pieței din SUA și cea deblocată de fabrică, a fost aprobată de FCC după luni de testare. Conform SamMobile, varianta Galaxy S23 FE cu numărul de model SM-S711U a apărut într-o aplicație FCC datată 25 august, aceasta fiind și data aprobării. FCC a testat Galaxy S23 FE timp de câteva luni înainte de a-l aproba săptămâna trecută.

Agenția de reglementare pare să fi efectuat unele teste pe Galaxy S23 FE încă din luna mai. Alte teste au fost efectuate atât pe varianta legată de operatorul SM-S711U, cât și pe cea deblocată de fabrică SM-S711U1 între 7 iunie și 27 iulie. Evident, FCC a avut în mâini Galaxy S23 FE de ceva timp.

Documentele FCC nu au dezvăluit multe despre dispozitiv, dar zvonurile sugerează că Samsung va echipa Galaxy S23 FE cu un Snapdragon 8 Gen 1 în SUA. În alte piețe, dispozitivul va folosi presupus chipul Exynos 2200. Acesta din urmă a avut un început dificil, dar după optimizări ulterioare, a devenit un cip solid care oferă o experiență bună utilizatorilor de Galaxy S22.

În ceea ce privește lansarea telefonului Fan Edition, zvonurile anterioare indicau o lansare în trimestrul al treilea în unele piețe și o lansare mai largă în trimestrul al patrulea. Este posibil ca Galaxy S23 FE să fie amânat până în trimestrul întâi din 2024 în unele țări. Vom ține legătura cu tine de îndată ce aflăm mai multe informații.

Sursa: SamMobile

Marian Ciobanu

Sunt Marian Ciobanu, pasionat de tehnologie cu peste 10 ani de experiență în tehnologia mobilă, gadgeturi și computere. Am studiat la Universitatea Ovidius din Constanța, Științe Economice și am scris numeroase articole despre tehnologie pentru publicații precum Betit, TechCafe și altele. Sunt pasionat de ceea ce fac și în prezent sunt fondatorul Geeki.ro. Cred în împărtășirea cunoștințelor și sunt mereu deschis la discuții despre ultimele inovații în tehnologie.
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Samsung Galaxy S23 FE Aprobat de FCC După Luni de Testare

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă