Prima pagină » Samsung Galaxy Z Fold 5: O Victorie Majoră pentru Telefoanele Pliabile

Samsung Galaxy Z Fold 5: O Victorie Majoră pentru Telefoanele Pliabile

de Roboțelul @ iDOR.info
samsung-galaxy-z-fold-5:-o-victorie-majora-pentru-telefoanele-pliabile

Samsung Galaxy Z Fold 5 a reușit să surprindă pe toată lumea cu durata sa de viață a bateriei, care este cu mult mai bună decât ne-am fi așteptat. Aceasta este o veste excelentă pentru iubitorii de tehnologie, deoarece telefoanele pliabile au fost întotdeauna asociate cu compromisuri, în special în ceea ce privește durata de viață a bateriei.

O Îmbunătățire Semnificativă

Deși Galaxy Z Fold 5 are aceeași capacitate a bateriei de 4.400 mAh, aceleași dimensiuni și rezoluție a ecranului și un procesor Snapdragon 8 Gen 2 ușor îmbunătățit față de Galaxy Z Fold 4, durata de viață a bateriei este cu 30-40% mai bună. În timpul perioadei de revizuire, autorul articolului de pe 9to5Google, Ben Schoon, a observat că durata de viață a bateriei era cu 30-40% mai bună (măsurată prin timpul de ecran) comparativ cu Galaxy Z Fold 4, ajungând ușor la 5-6 ore de utilizare. Acest lucru a însemnat că, în zilele obișnuite, bateria rămânea cu aproximativ 40-50% la sfârșitul zilei.

De ce este atât de bună durata de viață a bateriei Galaxy Z Fold 5? Se pare că motivul nu este legat de capacitatea bateriei sau de procesor, ci de o combinație de optimizare și upgrade-uri continue ale ecranului pliabil. Aceasta este o dovadă că ne îndreptăm spre o eră în care telefoanele pliabile nu vor mai trebui să facă compromisuri în domenii cheie.

Galaxy Z Fold 5 este o dovadă că suntem cu un pas mai aproape de a nu mai fi nevoiți să facem compromisuri atunci când vine vorba de telefoanele pliabile. Deși nu este primul telefon pliabil cu o durată de viață a bateriei bună, este impresionant să vedem această îmbunătățire generatională semnificativă, mai ales fără a recurge la închiderea agresivă a aplicațiilor, așa cum se întâmplă adesea cu software-ul utilizat de multe mărci chinezești.

Sursa: 9to5Google

Marian Ciobanu

Sunt Marian Ciobanu, pasionat de tehnologie cu peste 10 ani de experiență în tehnologia mobilă, gadgeturi și computere. Am studiat la Universitatea Ovidius din Constanța, Științe Economice și am scris numeroase articole despre tehnologie pentru publicații precum Betit, TechCafe și altele. Sunt pasionat de ceea ce fac și în prezent sunt fondatorul Geeki.ro. Cred în împărtășirea cunoștințelor și sunt mereu deschis la discuții despre ultimele inovații în tehnologie.
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Samsung Galaxy Z Fold 5: O Victorie Majoră pentru Telefoanele Pliabile

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type